Tarih: 15.10.2024 22:49

Bahçekentliler Derneği: Güçlü Kadrosuyla Geleceğe Umutla Bakıyor

Facebook Twitter Linked-in

Bahçekent’in sevilen ve güvenilen insanlarının dernekte yer alması, Bahçekentlileri sevindirdi.

Bahçekentliler Derneği’nin Kuruluş Amacı

Bahçekentliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammed Abu-Albar, derneğin kuruluş amacını şu sözlerle ifade etti: “Derneğimiz, Bahçekent semti, Başakşehir ilçesi ve İstanbul ili olmak üzere ülkemizde yaşayan insanların manevi huzur ihtiyacına kavuşması için kurulmuştur. Bunun yanında, derneğimiz her yönüyle gelişimine katkı sağlayan ahlaki, manevi, ruhsal, bedensel, kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulmuştur.”

Bahçekentliler Derneği’nin Misyonu ve Vizyonu

Bahçekentliler Derneği, Bahçekent’teki dostluk ilişkilerini geliştirmek ve gelecek nesillerin akrabalarını tanıyıp öğrenmesini sağlamak misyonunu taşımaktadır. Türk-Arap kardeşliğini daha güzel seviyelere taşımak isteyen dernek, farklı gelenek ve görenekleri ileriye taşımak için çaba sarf etmektedir. Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının önemi artmakta ve bu kuruluşlar toplumda dayanışmanın ve farkındalığın oluşmasında etkili bir unsur olmaktadır.

Bahçekentliler Derneği’nin Yönetim Kadrosu

Bahçekentliler Derneği, 21 Temmuz 2022 tarihinde resmiyete kavuşmuştur. Derneğin yönetim kadrosu ise şu isimlerden oluşmaktadır: Dernek Başkanı Muhammed Abu-Albar, Başkan Yardımcısı Magdaddin Faroq Hezam Alzuraiqi, Genel Sekreter Muhannad Shelleh, Sayman Haitham Kassas, Üyeler Hossam Mohammad Aburesha, Asaf İlter ve Medya90 Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kutlu.

Ercan Kutlu’nun Katkıları ve Derneğin Geleceği

Yılların gazetecilik deneyimi olan Ercan Kutlu, Bahçekentliler Derneği’ne büyük katkılar sağlayacağını ifade etti. Başarılı bir gruptan meydana gelen ekip, Bahçekent’e değer katacak projelerle dikkat çekiyor. Dernek, bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor.

“Bahçekentliler Derneği’nin yönetim kadrosu, derneğin kuruluş etkinliğinde bir araya geldi. Dernek Başkanı Muhammed Abu-Albar ve Medya90 Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kutlu da etkinlikte yer aldı.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —