Tarih: 13.09.2024 23:08

Bahçekentliler Kan Vermeye Koştu

Facebook Twitter Linked-in

Bahçekent Emlak Konut Camii önünde Cuma namazı öncesinde Kızılay’a ait kan bağış aracı vatandaşlara hizmet verdi. Bahçekentliler, kan bağışının hem bireysel sağlık açısından hem de toplum için önemini vurgularken, kan bağışına yoğun ilgi gösterdiler.

Kan Bağışı Sağlık İçin Önemli

Bahçekent sakinleri, kan vermenin insan vücuduna faydalarına değinerek, kan bağışının hayati bir gereksinim olduğuna dikkat çekti. Vatandaşlardan biri, “Kan vermek, vücudumuzun kendini yenilemesine yardımcı olur. Aynı zamanda hastanelerde tedavi gören hastalarımıza ve silahlı kuvvetlerimize destek olmanın en güzel yollarından biridir" dedi.

Kızılay’a Teşekkür ve Talep

Bahçekentliler, Kızılay’a bölgeye gelip kan bağışını kolaylaştırdığı için teşekkür ettiler. Bir vatandaş, "Şuurlu bireyler olarak, ayağımıza kadar gelen Kızılay'a teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin daha sık yapılmasını istiyoruz. En azından her dört ayda bir bölgeye gelmelerini Kızılay yetkililerinden rica ediyoruz" diye ekledi.

Kan Bağışıyla Topluma Destek

Kan bağışının düzenli olarak yapılmasının hem bağışçı hem de toplum için çok önemli olduğunu belirten vatandaşlar, herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırdı. Bölgedeki bu güzel dayanışma ruhu, hem insan sağlığına hem de toplumun ihtiyacına destek olma bilincini artırıyor.

Bahçekent Emlak Konut Camii önünde toplanan vatandaşlar, Cuma namazı öncesinde Kızılay kan bağış aracına yoğun ilgi gösterdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —