Tarih: 17.03.2023 23:33

BAKAN KİRİŞCİ'NİN 18 MART ÇANAKKALE MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

 

Çanakkale Zaferi, kadim tarihimizin olduğu gibi dünya harp tarihinin de en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer, bin yıllık vatanımız olan Anadolu topraklarındaki varlığımıza son vermek isteyen şer ittifakına karşı, 7'den 70'e aziz milletimizin yazdığı şanlı bir destandır.

Bir an bile düşünmeden şehadete koşan on binlerce Mehmetçik, Çanakkale'nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Hiç şüphesiz, bu destanı ebediyete kadar anacağız, unutmayacağız, unutturmayacağız.

Tarihin her döneminde karşılaştığı tüm zorlukların üstesinden birlik ve beraberliğini koruyarak gelen aziz milletimiz, Kahramanmaraş merkezli depremler ve sonrasında meydana gelen sel felaketlerinin yaralarını da hızla saracaktır. Aynı azim ve kararlılıkla, milletimizin asırlık hayallerinin sembolü olan Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşabilmek için var gücümüzle çalışacağız.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, bize bu toprakları vatan kılan tüm ecdadımızı saygı, minnet ve şükranla anıyorum.
 

 

 


Ankara,Tarım Bakanlığıbelediye365.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —