Başakşehir İlçe Başkanları Arasındaki Olumlu Görüşme

Başakşehir İlçe Başkanları Arasındaki Olumlu Görüşme

Adalet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Enes Yazıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas'ı ziyaret ederek Bahçekent hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirdi. İki başkan, Başakşehir için birlikte çalışma vurgusu yaptı.

Başakşehir İlçe Başkanları Görüşmede Birlik Mesajı Verdi

Adalet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Enes Yazıcı, Başakşehir'de ziyaretlerine devam ediyor. Göreve geldiği günden beri tüm kurum ve kuruluşları ziyaret eden Yazıcı, son olarak Başakşehir Ak Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas'ı makamında ziyaret etti.

İyi Dilekler ve İşbirliği Vurgusu

Görüşmede, yeni görevi dolayısıyla Yazıcı'ya başarılar dileyen Sebahatdin Kayas, Adalet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Enes Yazıcı'ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti. İki ilçe başkanı, Bahçekent ile ilgili yapılması gerekenler hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve bu sohbetin oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Birlikte Çalışma Vurgusu

Ak Parti İlçe Başkanı Kayas, Başakşehir için gereken tüm çalışmaları birlikte yapma isteğini vurguladı. "Başakşehir için neler yapılması gerekiyorsa, birlikte yapalım. Birlikten kuvvet doğar," diyerek işbirliği çağrısında bulundu. Görüşme sonunda iki ilçe başkanı, hatıra fotoğrafı çekerek anı ölümsüzleştirdi.

"Adalet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Enes Yazıcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Bahçekent üzerine verimli bir sohbetin ardından birlik mesajı vererek hatıra fotoğrafı çektirdi."

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.