Tarih: 02.09.2024 19:16

"Başakşehir’in Efsane Lezzeti Bahçeşehir’de: Balıklıgöl Kebap Şimdi Daha Yakın!"

Facebook Twitter Linked-in

Başakşehir'in simgesi haline gelen Balıklıgöl Kebap & Lahmacun Salonu, 25 yıllık tecrübesiyle lezzet serüvenine Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi'nde devam ediyor. Bahçekent Cadde Flora AVM'de kapılarını açan yeni şubemiz, yıllardır süregelen kaliteli hizmet anlayışıyla bölge halkının damak zevkine hitap etmeye hazır.

İşletme Sahibi Emin Çetin Bahçekentlilere hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtiyor. Uzun yıllar bu sektörde tecrübe sahibi olan Çetin, "Bahçeşehir gibi güzel bir yerde, güzel insanlara hizmet etmenin onurunu yaşıyorum," dedi.

Kalite ve Uygun Fiyat Bir Arada

Bahçeşehir'de birçok ürünün fiyatlarının yüksek olduğunun farkındayız. Bu sebeple, lezzet arayanlara kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlarla sunmayı amaçlıyoruz. Balıklıgöl Kebap & Lahmacun Salonu olarak, müşterilerimize en iyisini sunmak için buradayız.

Özgün Lezzetlerin Adresi: Zırh Kıyması ile Hazırlanan Kebaplar

Adana ve Urfa Kebap denilince akla ilk gelen yerlerden biri olmayı başardık. Kebaplarımız, zırh kıyması ile özenle hazırlanıyor. Birçok işletme, kıymayı et makinesi ile çekerken, biz zırh kıymasının lezzetini ve farkını sunmaktan gurur duyuyoruz. Zırh kıymasının kattığı lezzeti ilk lokmanızda hissedeceksiniz.

Zengin Menü Seçenekleri ile Her Damak Zevkine Hitap Ediyoruz

Izgara çeşitlerimiz arasında Kanat Şiş, Tavuk Şiş, Et Şiş, Kuzu Pirzola gibi seçeneklerimiz bulunuyor. Ayrıca fırın ürünlerimizde Antep ve Urfa usulü lahmacunlarımız ve her çeşit pideyi müşterilerimize sunuyoruz. Kendi ev kıymanızı getirerek lahmacun veya pidenizi yaptırmak isterseniz, bu konuda da sizlere yardımcı oluyoruz.

Hızlı ve Sıcak Servis: Siparişlerinizi Anında Ulaştırıyoruz

Yemeksepeti, Trendyol Yemek, Migros Yemek, Getir gibi birçok online platform üzerinden sipariş verebilirsiniz. Bunun yanı sıra, kendimize ait motorlu kuryelerimiz ve arabalı kuryelerimiz ile siparişlerinizi hızlı ve sıcak bir şekilde kapınıza getiriyoruz. Sipariş vermek için bizi 0507 377 69 63 veya 0543 199 44 63 numaralarından arayabilirsiniz.

 

İkramlar ve Sıcak Karşılama ile Misafirlerimizi Bekliyoruz

Balıklıgöl Kebap & Lahmacun Salonu olarak, sadece lezzetlerimizle değil, sunduğumuz ikramlar ve sıcak hizmetimizle de fark yaratıyoruz. Sizleri yeni şubemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. İnstagram hesabımızdan (@balikligolbahcesehir) bizi takip ederek en güncel kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bahçeşehir'in kalbinde, Balıklıgöl Kebap & Lahmacun Salonu'nda buluşalım!

İşletme Sahibi Emin Çetin: Bahçeşehirlilere hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Tüm vatandaşlarımızı lezzetlerimizi tatmaya davett ediyoruz



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —