Tarih: 03.06.2023 21:31

BAŞKAN VEKİLİMİZ DAMCI SAĞANAK YAĞMUR SONRASI SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı, beraberinde Belediye Başkan Yardımcımız Murat Arık ve Temizlik İşleri Müdürümüz Ramazan Karakaya ile birlikte şiddetli yağış sonrası saha temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Son günlerde meteorolojinin de sarı alarm olarak duyuru yaptığı sağanak ve şiddetli yağış sonrasında Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı, Belediye Başkan Yardımcımız Murat Arık ve Temizlik İşleri Müdürümüz Ramazan Karakaya ile birlikte İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek İtfaiye Müdürümüz Ahmet Enes Karadaş’dan bilgiler aldı. Başkan Vekilimiz Damcı, Başkan Yardımcımız Arık ile birlikte sahada yağmur sonrası oluşan çamur ve mil temizleme ile birlikte diğer çalışmaları yerinde inceledi.

Millet Bahçesi başta olmak üzere, Bahçelievler ve diğer mahallelerde devam eden temizleme çalışmalarını inceleyen Başkan Vekilimiz Damcı, yağışların beklenenden çok fazla olduğunu ve meteorolojinin de bu konuda ikazlarda bulunduğunu hatırlattı. Yapılan her ihbarın anında değerlendirildiğini ifade eden Başkan Vekilimiz Damcı, yağışlar sonrasında özellikle dere yataklarının olduğu mahallelerde temizlik çalışmaları ile birlikte yağmur suyu hattı temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —