Başkan Bıyık'tan Sert Cevap: “Şov Yapmanın Anlamı Yok!”

Başkan Bıyık

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası hakkında yaptığı açıklamada, eleştirileri sert bir dille yanıtladı ve etkinliğin amacını vurguladı. 300 balığın ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını belir

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Başarıyla Gerçekleşti

Darıca’da düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası, coşkulu bir katılımla yapıldı. Şampiyona sonrası yapılan ödül töreninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, etkinlik hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Eleştirileri Sert Bir Dille Yanıtladı

Başkan Bıyık, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in açıklamalarına karşı çıkarak, "Kuru kuruya şov yapmanın alemi yok. Binlerce balık katledildi" diyen eleştirmenlere yanıt verdi. Bıyık, "Toplam 300 balık yakalandı ve bunlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı" şeklinde konuştu.

Çevreci Olmaya Davet Etti

Bıyık, çevre konularında dikkat çekerken, İzmir Körfezi’nde yaşanan balık ölümlerine de dikkat çekti. “Çevrecileri İzmir’e davet ediyorum. Lütfen bu işi siyasal bir sahneye çekmeye çalışmayın” dedi.

Sporcuların Emeklerine Saygı

Bıyık, "Darıca'da, Kocaeli’de ülkemizin farklı ilçelerinden gelen sporcularımızı ağırlamaktan mutluluk duyduk" diyerek, etkinliğin sporcuların emeğine haksızlık etmemek gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca, "300 balığı ihtiyaç sahiplerine dağıtmayı amaçlıyoruz" diyerek sosyal sorumluluk projelerine de vurgu yaptı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.