Tarih: 02.08.2024 02:05

BAYKARA SANKON BAŞDANIŞMANI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteci ve Gayrimenkul yatırım danışmanı Ramazan Baykara SANKON genel başkan baş danışmanlığına getirildi.
 

SANKON genel merkezinde yapılan açıklama şöyle:

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkezin den yapılan yazılı açıklamada Gazeteci Ramazan Baykara' nın SANKON Genel Başkan Baş danışmanlığında getirildiği açıklandı.

SANKON Genel Sekreteri Av Özkan Atalay yapmış olduğu açıklamada Gazeteci Ramazan Baykara'nın SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'nun Baş danışmanlığına getirildiğini açıkladı.

SANKON Genel Sekreteri Av Özkan Atalay yönetim kurulu olarak Ramazan Baykara' ya "yeni görevinde başarılar dileriz." dedi.

Baykara'da yaptığı açıklamada şunları söyledi:
" Azmi ve başarılarıyla  gurur duyduğumuz  Ankara Sağlık Turizm federasyonu genel başkanımız,  Prof.Dr Aysun Bay hocamızın tensipleriyle  yürüttüğüm Baş Danışmanlık görevimi sonlandırmış bulunmaktayım.
Deneyim ve tecrübesinden yararlandığım Aysun hocamızla SANKON  çatısı altında yola devam edeceğiz. Kendisi aynı zamanda SANKON genel başkan vekilimiz. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.
Ayrıca SANKON genel başkanımız Ferudun Cevahiroğlu'nun tensipleri ve yönetim kurulunun kararı ile beni bu göreve uygun gördükleri için de teşekkür ediyorum. Tek gayemiz ve hedefimiz başarılı olmaktadır." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —