Tarih: 01.04.2023 04:14

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Mahallelerimizin sorunlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde çözüm üretmek için Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu tarafından başlatılan mahalle istişare toplantıları devam ediyor.
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, hem Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları mahallelilere anlatmak hem de mahallede var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Adaçal Mahalle muhtarımız Fuat Akgün ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Adaçal Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu burada yaptığı konuşmada; “5 yıllığına bize verilen emaneti layıkıyla taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Mazeret üretmeden, sorunların hızlı bir şekilde çözümü için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız istişare toplantılarıyla sizlerin görüşlerine kulak vererek hem Emirdağımızı yarınlara taşıyor hem de yapılan hizmetlerin kalitesini yükseltmiş oluyoruz. Biz bu işin, hizmetin sevdalısıyız. Biz hep birlikte, koskocaman, Gurbetin Başkenti Emirdağ’ız…” ifadelerini kullanarak katılım sağlayan mahalle sakinlerine teşekkür etti.
Vatandaşlarımızla birebir ilgilenen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu toplantı sonrasında
beraberindeki birim müdürlerine taleplerin karşılanması adına talimatlar verdi.
Yapılan istişare toplantısına Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Belediye Başkan Yardımcımız Vecdi Yürük, Meclis Üyelerimiz; Ahmet Köksal, Ceylan Aydoğan, Yüksel Arıkanlı, Adaçal Mahalle muhtarımız Fuat Akgün ile mahalle sakinleri katıldı.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —