Beşiktaş'ta Şok Ayrılık: Jackson Muleka Kiralandı

Beşiktaş

Beşiktaş, genç golcü Jackson Muleka'yı 2024-25 sezonu sonuna kadar Suudi Arabistan’ın Al-Kholood kulübüne kiraladığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Muleka'ya yeni takımında başarılar dilendi.

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın sezon sonuna kadar Suudi Arabistan’ın Al-Kholood kulübüne kiralandığını duyurdu. Siyah-beyazlı takım, 24 yaşındaki Demokratik Kongolu golcüyü geçici transferle göndermeyi kararlaştırdı.

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın Suudi Arabistan’ın Al-Kholood kulübüne kiralandığını resmi olarak açıkladı. Siyah-beyazlı ekip, Muleka’yı 2024-25 sezonunun sonuna kadar Al-Kholood'a transfer etti. Kulüp, Muleka için "Profesyonel futbolcumuz Jackson Muleka, 2024-25 sezonu sonuna kadar Suudi Arabistan’dan Al-Kholood kulübüne geçici olarak transfer edilmiştir. Jackson Muleka’ya yeni kulübünde başarılar dileriz" şeklinde bir açıklama yaptı.

Muleka, Beşiktaş forması altında toplam 80 maça çıkarak 15 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Beşiktaş taraftarları, genç futbolcunun yeni takımında göstereceği performansı merakla bekliyor.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.