Tarih: 05.02.2024 13:55

"Beylikdüzü Vehbi Orakçı ile Büyüyecek"

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan tarafından parti rozeti takılan ve Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Vehbi Orakçı, hizmet ve demokrasi ittifakı sloganı ile yola yola çıktı.

MEDYA90-Genel Başkan Dr.Fatih Erbakan ise, ”2004-2009 yılları arasında Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yapan Vehbi Orakçı partimize katılarak, Beylikdüzü Belediye Başkan adayımız oldu. Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” diye açıklama yaptı.

Vehbi Orakçı “Bizim derdimiz 40 yıla yakın yaşadığımız şehire hizmet etmek. Kimse ile bizim bir kavgamız veya didişmemiz olamaz. İşin özü Beylikdüzü Halkı 2009 2014, 2019 ve 2024’te aday yapılmayışımızdan, aksayan hizmetlerden dolayı, mağdur, gençler mağdur, eğitim camiası mağdur, spor camiası mağdur” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir araya gelen Vehbi Orakçı, partinin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı oldu. Vehbi Orakçı yaptığı açıklamada, “Halka ve Hakk'a hizmet yolculuğumuza, Demokrasi İttifakıyla, Yeniden Refah Partisi'nde aynı aşk ve aynı heyecanla devam edeceğiz inşallah.

Vehbi Orakçı, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'a "Beylikdüzü'nü Beylikdüzü Yapan Adam" kitabını hediye edip "Beylikdüzü'nü kazanma sözü verdik.” dedi.

“Hizmet ve Demokrasi İttifakı” sloganı ile yola çıktığını ve toplumun tüm kesimlerinden oy alacağını söyleyen Orakçı,”Halka ve Hakk'a hizmet yolculuğumuza, Demokrasi İttifakıyla, Yeniden Refah Partisi'nde aynı aşk ve aynı heyecanla devam edeceğiz inşallah” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Ardında kazandığın gönüller ve yaptığın güzel işler varsa bunlar insana huzur verir. Göçüp gideceğiz. Derdimiz dünya saltanatı değil. Beylikdüzümüze adaletle, merhametle, vicdanla, sevgiyle, saygıyla, dürüstçe, ajandasız önyargısız, insanları kategorize etmeden, tasnif etmeden önce, insanı değerli kılan bir bakış açısıyla halkın ve Hakk'ın rızasına hizmet etmek” diyerek sözlerini tamamladı.

 


 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —