Beyşehir, Muşmal ile kucaklaşıyor

Beyşehir, Muşmal ile kucaklaşıyor

Yeniden Refah Partisi Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Beyşehir öz evladı Prof. Dr. Muşmal ile kuçaklaşıyor

 

Bu süreçte Sayın Muşmal’a, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Ceylan, belediye meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik ediyorlar.

'Refahlı şehirler güvenli yarınlar' için Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal geçmişin mirasıyla şehrin geleceğini inşa etmek için kolları sıvadı durumda...

Yıllardır Beyşehir'de yaptığı çalışmalar araştırmalar ve ziyaretleri neticesinde kent merkezi ve kırsalında iç ve dış mahallelerinde çok çeşitli sorunların olduğunun da farkında...

Yeniden Refah Partisi Beyşehir ilçe teşkilatı büyük bir özveriyle; topraktan mutfağa gelene kadar türlü aşamalardan geçen ürünleri bu sureçte türlü cefalar çekerek halka ulaştıran emektâr pazar eşrafını dinliyor.

"Her şey Beyşehir'imiz için" bilinciyle halkın dertlerine çözüm bulmak, kanayan yaralarına deva olabilmek, üzerine düşen ne varsa 1 Nisan'dan itibaren 'söz namustur düsturuyla' yerine getirmek üzere söz veriyor.

Vatandaşların istekleri tek tek dinlenirken Beyşehir ve yerleşim merkezlerine dair beklenti ve eksiklikler de özenle not düşülüyor.

Prof. Dr. Muşmal, sahaya çıktığı günden bu yana hem kendisine hem de Yeniden Refah Partisi’ne gösterilen yoğun ilgi ve teveccühün hakkını vermenin gayreti içerisinde...

Kendisi de Sanayi eşraflarından olan babası merhum Ali Rıza Muşmal'a olan vefayı gördükçe gurur duyan ve onure olan Hüseyin Muşmal, halkın bu yüksek teveccühüne karşı layık olabilmek için hizmet ve üretkenliğin gerekliliğini her fırsatta yineliyor. Sözünde durmanın, dürüst olmanın "baba mirası" olduğunun farkındalığıyla emin adımlarla ilerliyor.

Hiç şüphesiz Beyşehir; doğal güzellikleriyle, tarihi yapıları ve sıcakkanlı insanlarıyla Türkiye'nin mücevherlerinden biri.. Her ziyaretçisine benzersiz deneyimler sunan bu kadim ilçe, unutulmaz anılar biriktirmek isteyen herkesi de kendine çekiyor.

Dolayısıyla, misafirlerini en güzel şekilde ağarlıyan, samimiyeti ve fedakarlığıyla dikkat çeken Beyşehir halkı da ev sahibi olarak en güzel hizmeti hak ediyor.

2024 yerel seçimlerinde Beyşehirlileri hak ettiği belediyecilik anlayışıyla, gerçek belediyecilik hizmetiyle kavuşturmaya azmeden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal halkın refahını yükseltmek ve gereken neyse yapmak için her an sahada...

Halkla gönül gönüle, el ele; uzakları yakın eden bir düsturla ilerlemeyi vazife edinen Muşmal ve partililer 2024 yerel seçimlerinde Beyşehir'de rakiplerine fark atacak gibi...
 


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.