Büyükçekmece Emniyet Müdürünü Ziyaret Ettik

Büyükçekmece Emniyet Müdürünü Ziyaret Ettik

Türkiye Yerel Basın Birliği, Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri  ile birlikte Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Ömer  Ünver'ı makamında ziyaret etti.

HABER MERKEZİ

TYBBD Başkanı Nezir Karayün “Yerel Basın olarak şehrin yaşadığı sorunlarla ilgili fikir alış verişinde bulunduk.” dedi.

TYBBD Genel Başkanı Nezir Karayün, “Büyükçekmece Emniyet Müdürü Ömer Ünver'i makamında ziyaret ederek, şehrin emniyet, asayiş, trafik gibi sorunlarını ileterek Emniyet teşkilatından beklentilerini ve çözüm önerilerini sundu.
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün'e Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde, Onur Kurulu Başkanı Şeref Özata, Genel Başkan Yardımcısı Ercan Kutlu, Genel Başkan Yardımcısı Nilgün Ege ve Ayşegül Tuncer  eşlik etti.

Büyükçekmece Emniyet Müdürü Ömer Ünver Büyükçekmecede görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Büyükçekmece genelinde asayiş ve huzurun sağlanmasında emniyet güçlerinin gösterdikleri çabaya değinen Gazeteci, Ercan Kutlu, asayiş olayları sayısının azlığının polislerin sükünetin sağlanmasında büyük emek harcadıklarının göstergesi olduğunu ifade etti.

Halkın Huzuru için 24 saat

Gazetecilerin kamuyu bilgilendirme adına önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Büyükçekmece Emniyet Müdürü Ömer Ünver, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emniyet teşkilatının halkın huzuru ve refahı için 24 saat hizmet verdiğini ifade eden Müdür Ünver, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması için çalıştıklarını ifade etti.

Ünver, Emniyet Müdürlüğü olarak halkın güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik çalışmaları halka ulaştırma yönünde basın mensuplarına da önemli bir görev düştüğünü, kendisinin her türlü yardım ve kolaylığı gösterme gayretinde bulunup basın mensuplarının bu yöndeki bilgiye daha kolay ulaşabilmeleri için iletişim kanallarını sonuna kadar açık tutacağını ifade etti.

Büyükçekmece Emniyet Müdürü Ömer Ünver "Her şehrin toplumunun değer yapısı farklıdır ve her toplumun beklentileri de farklıdır. Bu toplantılarla her kesimden insanın söyleyeceklerine kulak veriyor, bize anlatmak istediklerini dinliyoruz. Bu şekilde de hem sağlıklı iletişim kuruyor hem de teşkilatımızın çalışmalarını daha da verimli hale getiriyoruz." İfadelerini kullandı.

Ömer Ünver “Büyükçekmece güzel bir yer”

Büyükçekmece nüfusunun 300 bine yaklaştığını ifade eden Emniyet Müdürü Ünver, “Genelde bizde emekliler ve yaşlılar ağırlıkta bulunuyor. Yaşanabilir bir aile için burası güzel bir yer” diyerek sözlerine şu şekide devam etti:

Bizde olaylar fazla olmaz. İstanbul'da huzur ve güvenlik anlamında  ilk 10'un içerisindeyiz. Buranın avantajı nüfusu çok kalabalık ilçelerden değil. Çok aşırı fabrika ve sanayi olan bir yerde değil. Sakin ve yaşanılacak bir ilçemiz. 
Bölgemizde yaklaşık olarak 12 bin adet yabancımız bulunmaktadır. Burada metrobüs hizmete girdiğinde buranın nüfusu çok değişir. Eskiye göre personel sayımız arttı. Araçlarımız yenilendi. Uygulama sayımız arttı. Malumunuz İstanbul 20 ila 25 milyon civarında olan bir şehrimiz. Hafta sonu arkadaşlarımızı İstanbul'un diğer ilçelerinde görevlendiriyoruz."

Hadımköy Yatırım Programına alındı

TYBBD Genel Başkanı Nezir Karayün'ün Ünver'e "Emniyet Binasının yetersiz kaldığını, büyümek için bir çalışmanız olacak mı? sualini Ünver şu şekilde cevaplandırdı:
Arazimiz var. Hadımköy Yoluna binamızı yapacağız. Alkent Mahallesi, 19 Mayıs Mahallesi, Karaağacın bir kısmı bizde biliyorsunuz. Hadımköy yolunda olacak. Bakan beyinde bir talimatı oldu bununla ilgili. Her 100.000 nüfusa bir polis merkezi yapılacak. 3. açacağız inşaallah. 600 üzerinde personelimiz var. Biz yeni binamızı yaptığımızda taşınmamız gerekiyor. Hadımköy yatırım programına alındı. Haliyle devriye sayımızda artacak. 

Karşılıklı yapılan sohbet sonrasında Ömer Ünver, TYYBD Genel Başkanı Nezir Karayün, Onur Kurulu Başkanı Şeref Özata,Genel Başkan Yardımcıları Ercan Kutlu ve Nilgün Ege ve Ayşegül Tuncer ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret amacına ulaşarak son buldu.


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.