Çalık; Doğayla İç İçe Bir Yaşam Alanı

Çalık; Doğayla İç İçe Bir Yaşam Alanı

Çalık, yapım aşamasında olan tesisin bulunduğu Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

 

Çalık; Doğayla İç İçe Bir Yaşam Alanı

BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ SOSYAL TESİS: GÜRPINAR SOSYAL TESİSİ YAKINDA AÇILIYOR

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam ediyor. Gürpınar Mahallesi’nde yapımı süren Gürpınar Sosyal Tesisi, kısa süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacak. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yapım aşamasında olan tesisin bulunduğu Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

YENİ CAZİBE MERKEZİ: GÜRPINAR SOSYAL TESİSİ

Beylikdüzü’nün yedinci sosyal tesisi olacak Gürpınar Sosyal Tesisi, modern tasarımı ve doğayla uyumlu yapısıyla dikkat çekiyor. 400 metrekare kapalı, 285 metrekare açık alanıyla toplamda 280 kişilik kapasiteye sahip olacak tesis, Beylikdüzü sakinlerine yeşil ve ferah bir ortamda vakit geçirme imkânı sunacak. Tesis, aynı zamanda çevresindeki yeşil alanlarla entegre olacak şekilde tasarlandı ve bir "seyir terası" havası yaratılarak ziyaretçilere huzurlu bir dinlenme alanı sağlanacak.

GÜRPINAR’DA YAŞAM GÜNDEN GÜNE DEĞİŞİYOR

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Mahallesi’nin çehresinin bu yeni yatırımla değişeceğini belirtti. Başkan Çalık, "Gürpınar Mahallesi’nde yaşam her geçen gün yenileniyor. Gürpınar Sosyal Tesisi tamamlandığında komşularımızla birlikte burada buluşacak ve keyifli vakit geçireceğiz. Tesisin açılışıyla mahallemiz hem sosyal hem de fiziksel olarak gelişecek. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor ve tesisimizi çok kısa bir süre içinde tamamlayacağız" dedi.

DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI

Beylikdüzü’ne kazandırılacak olan bu yeni sosyal tesis, yeşil alan içinde yer alacak olmasıyla doğaseverlerin de uğrak noktası olacak. Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı’nın huzur dolu atmosferi içinde yer alacak olan tesis, bölge sakinlerinin aileleriyle vakit geçirebileceği, dinlenebileceği bir alan sunacak.

Haber: Nezir karayün


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.