Çalık: İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımızın Her Daim Yanındayız

Çalık: İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımızın Her Daim Yanındayız

Beylikdüzü Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik giyim ve eğitim malzemesi desteğini sürdürüyor.

Çalık: İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımızın Her Daim Yanındayız

Beylikdüzü Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik giyim ve eğitim malzemesi desteğini sürdürüyor. Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan ve sosyal yardıma ihtiyacı olan toplam 1.500 ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine eğitim desteği sağlanıyor.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA GİYİM VE EĞİTİM DESTEĞİ

Her yıl eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmak amacıyla yardımlarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl da ailelerin okul çağındaki çocukları için destek paketleri hazırladı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan sosyal hizmet uzmanları tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklara okul çantası, bot, mont ve diğer eğitim malzemelerini içeren destek paketleri, Gürpınar Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nde ailelere teslim edildi.

BAŞKAN ÇALIK: "1.500 ÇOCUĞUMUZA EĞİTİM DESTEĞİ SAĞLIYORUZ"

Sosyal desteklerin artarak devam edeceğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi'nin her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacağını ifade etti. Çalık, “Belediye olarak, ailelerin ihtiyaçlarına katkı sağlamayı ve çocuklarının eğitimine destek vermeyi önemsiyoruz. Sosyal yardıma ihtiyaç duyan 1.500 çocuğumuza eğitim desteği sunuyoruz. Çocuklarımızın tüm eksiklerini gidermek adına imkanlarımızı seferber ediyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanındayız,” dedi. Haber: Nezir Karayün

 


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.