Tarih: 02.10.2024 19:33

Çılgın Dersane 5: Updated Geri Dönüyor!

Facebook Twitter Linked-in

Çılgın Dersane 5 efsanesi, aşk, dans, eğlence ve çılgınlık dolu hikayesiyle kaldığı yerden devam ediyor. Çılgın Dersane 5: Updated, 8 Kasım’da sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak. Filmin afişi de yayınlandı. Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi, müzikleri, dansları ve dostluk bağlarıyla dikkat çekecek film, sinema severler tarafından merakla bekleniyor.

Eski Karakterler, Yeni Yüzler İle Geri Dönüyor

Yapımcılığını Plaza Yapım'ın, yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin üstlendiği filmde, senaryoya ise Şafak Güçlü ve İrfan Saruhan imza atıyor. Unutulmaz karakterler Kurdela, Sakar, Mojo, Doktor ve Fırıldak yeni oyuncularla izleyici karşısına çıkacak. Yeni yüzlerle güncellenen bu karakterler, seriye yepyeni bir soluk kazandırıyor.

Yeni Macera, Yeni Kadro

‘Çılgın Dersane 5: Updated’ için birçok yetenekli genç oyuncu bir araya geldi. Antalya’da düzenlenen yarışma macerasını konu alan film, kahkaha, aksiyon ve gençlik ruhunu yeniden canlandırmayı hedefliyor. Aşk, dostluk ve kardeşlik temalarının eksik olmadığı filmde, izleyiciler heyecan dolu bir serüvene şahit olacak.

Çılgın Dersane 5: Updated afişi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —