COPA Isı Sistemleri, Çin'deki Yapılanmasını Güçlendirdi

COPA Isı Sistemleri, Çin

COPA Isı Sistemleri, Shanghai ofisinin ardından Çin genelindeki bayi ve servis ağını genişleterek pazar payını artırmayı hedefliyor.

  • Hikmet AYDOĞAN

Türkiye’nin önde gelen çelik panel radyatör üreticilerinden COPA Isı Sistemleri, 2024 yılının başında kurduğu Shanghai ofisi ile Çin pazarındaki yapılanmasını genişletiyor. COPA, Çin’in on farklı bölgesinde ana bayilikler kurarak, bayi ağını tamamladı ve alt bayi sistemine geçti. Satış sonrası servis hizmetleri ana bayiler tarafından sağlanacak ve Shanghai ofisi koordinasyonuyla yönetilecek.

2000 yılından bu yana Çin'e panel radyatör ihracatı yapan COPA, 2019 yılına kadar ithal panel radyatör pazarında %10 pay elde etti. 2021 yılında ürün gamını genişleten COPA, Çin pazarına Eon konvansiyonel ve Eomix yoğuşmalı kombileri de ekledi.

COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü Oktay Erdinç, “COPA markamızla Çin’de başarılı bir yer edindik. Şimdi, diğer ürünlerimizle de bu başarıyı sürdürmek istiyoruz. Özellikle kombilerimizle, önümüzdeki 5 yıl içinde Çin pazarında %5-10 arasında pazar payı elde etmeyi hedefliyoruz. COPA Çin Genel Müdürümüz Murat Telek, yoğuşma teknolojisine sahip ürünlerimizi tanıtmak için kapsamlı pazarlama çalışmaları yürütüyor. 20-22 Şubat 2025 tarihlerinde düzenlenecek ISH China Fuarı’nda yerimizi alacağız.” şeklinde konuştu.

COPA, 2022 yılında Çin'de "En Popüler Marka Ödülü"ne layık görülmüştü.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.