Tarih: 18.09.2024 22:32

Costas Mandylor '12 Savaşçı' filminde Yer Alıyor

Facebook Twitter Linked-in

Testere'nin (SAW) başrol oyuncusu Costas Mandylor, "12 Savaşçı" filmiyle Türk sinemasının hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Film, geniş oyuncu kadrosu ve uluslararası yıldızlarıyla dikkat çekiyor.

"12 Savaşçı" Filminin Çekimleri Tamamlandı

İBP Film şirketi tarafından yönetilen "12 Savaşçı" filminin yapımcılığını Ömer İlhan ve İlhan Akbaş üstlendi. Yönetmen koltuğunda ise Ateş Özkan ve Ömer İlhan oturuyor. Görüntü yönetmenliğini Umut Erduran'ın yaptığı filmde, birçok Hollywood yıldızı gün geçtikçe yer alıyor.

Hollywood Yıldızları "12 Savaşçı"da

Filmin ilk etabında, James Bond Casino Royale filminde ünlü oyuncu Tom So, Sherlock Holmes ve Taken gibi aksiyon filmlerindeki kötü karakterleri canlandıran Afif Ben Bendra ve İntikam Peşinde filminin oyuncusu Tomas Szomju'nun yanı sıra, Türkiye'de uzun süre yeniden yapılabilir "Cesur ve Güzel" dizisinin başrol oyuncusu Ronn Moss da yer aldı.

Costas Mandylor, Franky Lankester ve Diğer İsimler

Geçtiğimiz günlerde filmin ikinci etap çekimleri tamamlandı. Bu süreçte "Testere" filminin başrol oyuncusu Costas Mandylor, "Hostel" filminin yıldızları Barbara Nedeljakova ve Jana Kaderabkova, "Eternal" ve "Room 4D" filmlerinden tanınan Franky Lankester ve "Koruma" filminin başrol oyuncusu Tomas Szomju çekimlerde yer aldı. Çekimlerin ardından oyuncular ülkelerine geri döndü.

2025'te Vizyona Girecek

"12 Savaşçı" filmi, 2025 yılının Ekim ayında Amerika ve Avrupa'da vizyona girmeye hazırlanıyor. Aksiyon dolu sahneleri ve uluslararası kadrosuyla insanlar büyük bir merak uyandırıyor.

"12 Savaşçı" filmi Hollywood yıldızları bir araya geldi. Çekimlere Costas Mandylor, Tom Soi, Afif Ben Bendra ve diğer ünlü oyuncular katıldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —