Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bangladeş Geçici Hükûmet Başdanışmanı Yunus ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bangladeş Geçici Hükûmet Başdanışmanı Yunus ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş Geçici Hükûmet Başdanışmanı Muhammed Yunus ile bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede, Bangladeş'teki sel felaketi ve iki ülke arasındaki iş birliği konuları ele alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş Halk Cumhuriyeti Geçici Hükûmet Başdanışmanı Muhammed Yunus ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede Bangladeş'teki sel felaketi, Türkiye-Bangladeş ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bangladeş'teki sel felaketinden duyduğu üzüntüyü ifade ederken, hayatını kaybedenler için rahmet, yakınlarına ise sabır dileğinde bulundu. Türkiye’nin, felaketle mücadelede ve yaraların sarılmasında Bangladeş halkının yanında olduğunu belirtti. Erdoğan, Türkiye ve Bangladeş’in iş birliğini her alanda geliştirmeye devam edeceğini vurguladı ve geçici hükûmet tarafından düzenlenecek seçimlerin Bangladeş halkı için hayırlı olmasını temenni etti. Ayrıca, Yunus’a yeni görevinde başarılar diledi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.