Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytinburnu Kongresinde Tarih Yazdı: Başakşehir Teşkilatından Büyük Destek!
"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Liderliğinde Zeytinburnu Kongresinde Büyük Coşku! AK Parti'nin Gücünü Gösterdiği Kongrede, Başakşehir Teşkilatı da Tam Kadro Yerini Aldı!"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul 8. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 2028'den sonra yeni bir İstanbul ve yeni bir Türkiye inşa edeceklerini belirtti. Kongrede, İstanbul teşkilatında bayrak değişimi yaşandığını ifade eden Erdoğan, 4 yıldır İl Başkanlığı görevini yürüten Osman Nuri Kabaktepe'ye teşekkür ederek, yeni İl Başkanı Abdullah Özdemir'e başarılar diledi.

Erdoğan, İstanbul'un güzelliklerine ve tarihine değinerek, şehrin Türkiye için önemini vurguladı. Kongrenin partisine, ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, AK Parti'nin bir erdemliler hareketi olduğunu ve vatan için çalışanların buluşma noktası olduğunu söyledi.
Gençlere seslenen Erdoğan, "2028'den sonra yeni bir İstanbul, yeni bir Türkiye inşa edeceğiz" mesajını verdi. Abdullah Özdemir'in tecrübesine ve çalışmalarına değinen Erdoğan, onun partiyi daha da ileri taşıyacağına inandığını belirtti.
Erdoğan, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana ülkeye yaptığı hizmetleri anlatarak, muhalefetin eleştirilerine değindi. İstanbul'daki yatırımlara dikkat çeken Erdoğan, son 22 yılda 3 trilyon 850 milyar liralık kamu yatırımı yapıldığını söyledi. İstanbul'da kentsel dönüşüm, ulaşım, sağlık ve eğitim alanlarında önemli projelerin hayata geçirildiğini belirtti.

Deprem bölgesindeki çalışmalara da değinen Erdoğan, 2,6 trilyon liralık kaynak kullanıldığını ve 201 bin 580 konutun teslim edildiğini açıkladı. Yılbaşına kadar 453 bin konut ve iş yerinin inşasının tamamlanacağını ifade etti.
Muhalefetin vaatlerini yerine getirmediğini ve deprem bölgesindeki çalışmaları eleştirdiğini belirten Erdoğan, "Yapamazsınız diyenlere, 201 bini aşkın konutla cevabımızı verdik" dedi. CHP'nin belediyelerdeki yönetimini eleştiren Erdoğan, İstanbul'daki sorunlara dikkat çekti.
Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nın başarısına değinerek, 2024'te 517 bin uçak trafiği ve 80 milyon yolcuya hizmet verildiğini söyledi. İstanbul'un küresel bir merkez haline geldiğini vurguladı.
Kongrede, AK Parti'nin dayanışma ve kardeşlik ruhuyla hareket ettiğini belirten Erdoğan, partinin millete hizmet etmek için çalıştığını ve bu yolda kararlılıkla ilerleyeceklerini ifade etti. Kongre, yeni yönetim ve hedeflerle birlikte partinin güçlenerek yoluna devam edeceğini gösterdi.

Bu önemli kongrede, Başakşehir Teşkilatı da güçlü bir şekilde yer aldı. Başakşehir İlçe Teşkilat Başkanı Oğuz Tolga Ertuğrul, ekibiyle birlikte kongrede aktif rol aldı. Teşkilatta yaşanan kan değişimi, yeni bir dinamizm ve heyecan getirdi. Bu değişim, teşkilatın daha güçlü bir şekilde çalışmalarına devam etmesini sağlayacak önemli bir adım olarak görülüyor.
Başakşehir Ak Parti İlçe Başkanı seçilen Sebahatdin Kayas, teşkilatın tüm ekibiyle birlikte kongreye katılarak büyük bir birliktelik sergiledi. Başakşehir Teşkilatı, AK Parti'ye olan bağlılığını ve fedakârlığını bir kez daha gösterdi. Partiye yaptıkları hizmetlerin neticesini alan teşkilat mensupları, kongrede birlik ve beraberlik içinde hareket etti.
Teşkilatın önemli isimlerinden Ahmet Keserci, Fatih Furkan Akkaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ulutaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fikriye Şahin, Sinan Yılmaz, Başakşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalle yönetiminden birçok kişi kongrede yer aldı. Başakşehir halkı da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde düzenlenen bu büyük kongreye yoğun ilgi gösterdi.

Başakşehir Teşkilatı, AK Parti için büyük fedakârlıklar yaparak partinin her zaman yanında olduğunu kanıtladı. Bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalar, kongrede de kendini gösterdi. Başakşehir, AK Parti'nin İstanbul’daki en güçlü kalelerinden biri olarak, birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin geleceği için çalışmaya devam edecek. Teşkilatın üstün gayreti ve fedakârlığı, AK Parti'nin İstanbul'daki başarısına önemli katkılar sağlamaya devam edecek.
Haber: Ercan KUTLU
Netanyahu Öldü mü? İsrail’de Yönetim Boşluğu İddiası
Gazeteci Ayşegül Akyüz Yahşi’nin araştırması, İsrail-İran gerilimi sırasında Netanyahu’nun akıbetine dair soru işaretlerini ve İsrail yönetiminde olası bir “yönetim boşluğu” ihtimalini gündeme taşıdı.
Devrim Muhafızları’ndan Netanyahu İçin “Ebedi Karanlık” İması
AYŞEGÜL AKYÜZ YAHŞİ - İran Devrim Muhafızları’na yakın medya organları, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun akıbetinin belirsiz olduğu iddiasını yeniden gündeme taşıdı. İsrail yönetimi ise bu iddiaları kesin bir dille reddediyor.
Türkiye Savaşa Girecek mi? Kritik Senaryo
HABER ANALİZ / ERCAN KUTLU - ABD-İsrail ile İran arasındaki savaş bölgeyi sararken gözler Ankara’ya çevrildi. Türkiye dengeli politika sayesinde şimdilik dışında, ancak riskler büyüyor.
Epstein Dosyası Yeniden Gündemde: Küresel Ahlâk Tartışması
HABER MERKEZİ - Epstein soruşturmasına dair belgelerin yeniden gündeme gelmesi, küresel güç ilişkileri, şeffaflık ve hesap verebilirlik tartışmalarını yeniden alevlendirdi.
Erdoğan, Riyad'da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretinde ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.
Osmangazi Meydanı'nda Ramazan etkinlikleri coşkuyla sürüyor
Cahit Kaşıkçılar'ın kukla gösterisi ve Türk Sanat Müziği dinletisiyle Bursalılar manevi bir akşam yaşadı.
Karatay'da iftar ve teravih buluşmaları
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, iftar ve teravih programlarında vatandaşlarla bir araya geldi.
Jandarma 27 ilde silah operasyonu: 259 gözaltı
Jandarma Genel Komutanlığı'nın 27 ilde düzenlediği operasyonda 1 kaçak silah imalathanesi bulundu, 259 şüpheli gözaltına alındı.
Bursa Emniyeti'nde Ramazan iftarında birlik mesajı
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, teşkilat mensupları için iftar programı düzenledi. Kadir Gökce'nin himayesindeki buluşmada, dayanışma ve hizmet kararlılığı vurgulandı.
AKSAÇLILAR Başkanı Ahmet BEREKET'ten Ramazan Mesajı
AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet BEREKET, Ramazan'ın rahmet, bereket ve kardeşlik ayı olduğunu vurguladı.
AKSAÇLILAR Başkanı Bereket'ten FETÖ Uyarısı: Çok Dikkatli Olmalıyız
Ahmet Bereket, FETÖ'nün yeniden yapılanma çabalarına karşı devleti ve milleti uyardı, mücadelenin gevşetilmemesi gerektiğini vurguladı.
AKSAÇLILAR Başkanı'ndan Yalova'daki bebekli kavga tepkisi
Ahmet Bereket, 14 aylık İkra bebeğin yaralandığı olayı toplum vicdanını yaralayan kabul edilemez bir şiddet olarak nitelendirdi.
İYİ Partili Doğan'dan İzmir Körfezi ve Yerel Yönetimlere Sert Eleştiriler
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, İzmir Körfezi kirliliğinde yerel yönetimleri eleştirdi ve İzmit modelinin uygulanmasını istedi.
Deprem Yıl Dönümünde Şehitler Anıldı, Dayanışma Vurgusu Yapıldı
Kahramanmaraş depreminin yıl dönümünde Sultanbeyli'de anma programı düzenlendi, film gösterimi ve konuşmalarla acılar hafızalarda tazelendi.
Ahmet Bereket: Uyuyan Hücre ve FETÖ Tehdidine Karşı Mücadele Sürmeli
AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, uyuyan hücreler ve FETÖ terör örgütüyle mücadelenin tavizsiz sürdürülmesi gerektiğini açıkladı.
Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
İzmir'de Genç Kemankeşler ve Yazarlar İftarda Buluştu
TYB İzmir Şubesi, geleneksel okçuluk sporuyla ilgilenen gençleri ve şehrin önemli isimlerini iftar sofrasında bir araya getirdi.
Sancakkale Savunması'nın 112. Yılı Anma Programı Düzenleniyor
Sancakkale Dayanışma Grubu, tarihi savunma yapısının tanıtılması ve korunması için 10 Mart'ta anma programı düzenliyor.
370 Yıllık Sancakkale'nin Yasaklı Tarihi ve 10 Mart Anma Töreni
İzmir'in 370 yıllık Sancakkale kalesi, 111 yıldır saklanan savunma gerçeği ve halka kapalı tutulması protesto ediliyor.
Anadolu İrfanı ve Kimlik Sınavı
Celal Karatüre’nin “Hacılar İlahisi” çıkışı üzerinden; Anadolu irfanı, Hoca Yesevi geleneği ve kimlik mücadelesi sosyolojik açıdan yeniden tartışılıyor.
Toplumsal Yara Roman Oldu
Toplumun kanayan yarası kadın cinayetlerini polisiye kurguyla anlatan “Züleyha / Yarıda Kalan Hayatlar”, Ankara’daki ilk imza gününde okurlarla buluştu; Yazar Şerafettin Yıldız, romanın vicdanlara dokunmasını amaçladığını söyledi.
Travma ve Bağımlılık Semineri Öğretmenlerle Buluştu
Prof. Dr. Erdinç Öztürk'ün katılımıyla düzenlenen seminerde, travmanın aile ve birey üzerindeki etkileri ile bağımlılığın psikolojik temelleri ele alındı.
Bahçeşehir Semt Polikliniği Yeniden Açıldı
HABER / ERCAN KUTLU - Başakşehir’de uzun süredir kapalı olan Bahçeşehir Semt Polikliniği yeniden hizmete açıldı. Mahalle sakinleri gelişmeyi memnuniyetle karşılarken göz doktoru atanması da bekleniyor.
Göz Kapağı Estetiğinde Yeni Trend: Doku Koruyucu Teknikler
Prof. Dr. Ahmet Karacalar, göz kapağı estetiğinde 'fazla dokuyu çıkarma' yerine 'hacim koruyucu' tekniklerin öne çıktığını açıkladı.
Ramazan Sofralarında Balık Önerisi
MEDYA90 HABER MERKEZİ - Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, Ramazan ayında iftar sofralarında haftada en az iki kez balık tüketilmesi gerektiğini söyledi.
Çene Tedavisinde 20 Dakikalık Yeni Dönem
ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Uzm. Dt. Ömer Pirinç’in geliştirdiği minimal invaziv yaklaşımlar; çene eklem ağrıları, horlama ve bazı konuşma problemlerinde kısa sürede uygulanan fonksiyonel tedavi seçenekleri sunuyor.
“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.
Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti
HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.
Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu
Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!
Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.
Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor
ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.
Niğde'de Ramazan Bereketi Mahalle Sofralarında Yaşanacak
Niğde Belediyesi, Ramazan'da Gönül Sofraları ve Muhabbet Çadırları ile hemşehrileri buluşturuyor.
Urla Esnaf Odası Seçiminde Tarafsızlık Tartışması
Belediye başkanı ve ilçe başkanının mevcut adaya açık desteği, esnaf seçimlerinde tarafsızlık ilkesini gündeme taşıdı.
Eyüpsultan'da Sevgi Etkinlikleri: Emekliler Lokali'nde Oyuncak Atölyesi
Eyüpsultan Belediyesi, Şubat ayı boyunca sürecek Sevgi Etkinlikleri kapsamında Emekliler Lokali'nde geleneksel Eyüp oyuncakları atölyesi düzenledi.
Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.



