Dağ’dan Ortak Akıl ve Dayanışma Vurgusu

Dağ’dan Ortak Akıl ve Dayanışma Vurgusu

Esenyurt, yeni Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ ile yeni bir döneme adım atıyor. Dernekçiliğin kitabını yazan Tuncer Dağ, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Kent Konseyi Başkanlığı’na seçildi.

 

Dağ’dan Ortak Akıl ve Dayanışma Vurgusu

Esenyurt, yeni Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ ile yeni bir döneme adım atıyor. Dernekçiliğin kitabını yazan Tuncer Dağ, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Kent Konseyi Başkanlığı’na seçildi. Seçimin ardından hayırlı olsun ziyaretleri ardı ardına sürerken, bu ziyaretlerden biri de Avcılar Kent Konseyi tarafından gerçekleştirildi. 

“ORTAK AKIL VE DAYANIŞMA”

Avcılar Kent Konseyi Başkanı Turgay Halis Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ’a hayırlı olsun dileklerini iletmek için Esenyurt’u ziyaret etti. Görüşmede, iki ilçe arasındaki iş birliği ve dayanışmanın altı çizildi. Avcılar Kent Konseyi Başkanı Çelik, “Kentlerimiz için birlikte ortak akıl ve dayanışma içerisinde çalışmalar gerçekleştireceğiz” diyerek, ortak projelere yönelik güçlü bir iş birliği mesajı verdi.

“PROJE ÜRETEN KURUM OLACAĞIZ”

Tuncer Dağ ise bu nazik ziyaret için teşekkür ederek, “Sayın Avcılar Kent Konseyi Başkanı ve yürütme kurulu üyelerine bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Dağ, Esenyurt Kent Konseyi olarak ilçede hayata geçirecekleri projelere değinerek, Esenyurt’un geleceği için önemli adımlar atmayı hedeflediklerini belirtti. “Esenyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer, kent konseyimize ve ilçemizde bulunan STK’lara büyük önem veriyor. Biz belediyenin arka bahçesi değil, birlikte proje üreten kurum olacağız,” şeklinde konuştu.

“ÇÖZÜM ÜRETEN, KATILIMCI BİR ANLAYIŞ OLACAĞIZ”

Dağ’ın bu sözleri, Esenyurt Kent Konseyi’nin belediyenin bir uzantısı değil, bağımsız ve etkili bir sivil toplum kuruluşu olarak kendi projelerini hayata geçireceği yönündeki kararlılığını gösteriyor. Yeni dönemde, Esenyurt’un sorunlarına çözüm üreten, katılımcı bir anlayışla çalışan bir Kent Konseyi hedefleniyor. Bu ziyaretle birlikte, Esenyurt ve Avcılar Kent Konseyleri arasında başlayan bu dostane diyalogun, iki ilçe arasında sürdürülebilir projelere ve dayanışmaya zemin hazırlaması bekleniyor.

Haber: Nezir KARAYÜN


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.