Datassist Çanakkale’de!

Datassist Çanakkale’de!

Datassist, Çanakkale’deki Co-HQ ofisinin lansmanını düzenlediği kokteylle gerçekleştirdi.

HİKMET AYDOĞAN

İnsan Kaynakları Teknolojileri firması Datassist Çanakkale’de!

Dünyanın en iyi yerel bordro servis sağlayıcısı ünvanı ile 25 yıldır hizmet eden Datassist'in, Çanakkale'de gerçekleşen Co-HQ ofisi açılışında ; basın mensupları, Dardanel, Doğtaş, Gestaş, İşkur, Teknopark ve bölgeden birçok firma yetkilileri yer aldı.

Arp Dinletisi ve Tadım

150 yıllık taş binada gerçekleşen etkinlikte arp sanatçısı Zeynep Öykü’nün öğrencileri Esin Hazıray ve Umut Mutlu arpta; Gülbahar Özcanoğulları da kemanda performanslarını sergiledi.

Kokteylde, Çanakkale’nin yerli üzümleri olan; 'Karasakız', 'Kınalı Yapıncak', 'Çavuş' gibi üzümlerinden elde edilen şarap çeşitleriyle katılımcılar keyifli anlar geçirdi.

Şirketin kurucu ortakları Ayşe Nazmiye Uça ve Yılmaz Değer şu açıklamalarda bulundu:

Ayşe Nazmiye Uça: "Herşeyi devletten beklemedik, öncü bir adım attık"
"İş merkezlerinin İstanbul’da toplanması jeopolitik olarak doğru bir yaklaşım değil. Biz herşeyi devletten beklemek yerine özel sektör olarak sorumluluk alarak,  sürdürülebilir bir sistem kurmayı düşündük. Ofisimiz kendisi yüksek mimar olan Yılmaz Değer tarafından gerçekleştirildi"

Yılmaz Değer: "Kalkınmaya ve istihdama katkı sağlamak istiyoruz "

"Bölgesel kalkınmaya istihdama katkı sağlamak ve çalışanlarımızın esenliğini artırmak istiyoruz. Datassist çalışanları hangi bölgede çalışacaklarını kendileri seçiyor. Yavaş bir şehirde mi, hareketli fırsatların olduğu büyük şehir ortamında mı yaşamak istediklerine kendileri karar veriyorlar. Çanakkale'de yavaş bir şehirde doğa ile iç içe yaşamayı seçen yetenekli çalışanlara ulaşmayı hedefliyoruz."

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.