"Dedemin Gözyaşları" Filmine Görkemli Gala

2024'ün en çok beklenen dram filmi "Dedemin Gözyaşları", görkemli bir gala ile izleyiciyle buluştu. Halil Ergün, Erkan Petekkaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, 20 Eylül'de vizyona girecek.

  • Hikmet AYDOĞAN

2024’ün en çok beklenen dram filmlerinden biri olan "Dedemin Gözyaşları" filmi, muhteşem bir gala ile izleyicilerle buluştu. Türk dizi ve sinema dünyasının tanınmış isimleri ile sosyete ve iş dünyasının önemli figürleri galada bir araya geldi. Filmin yapımcılığını İhsan Taş ve Oktay Öndeş üstlenirken, oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Ali Kürşat Uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin ve Aliye Uzunatağan gibi ünlü isimler yer alıyor.

Halil Ergün’den Duygu Yüklü Dönüş

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini de üstlenen İhsan Taş, gala gecesinde yaptığı konuşmada, "Bu film, bir ailenin ve kuşaklar arası bağın gücünü vurgulayan bir yapım oldu. Tüm ekip olarak en iyisini yapmaya çalıştık. Umarım izleyiciler de beğenirler." dedi. Başrol oyuncusu Halil Ergün, filmde canlandırdığı "Dede Kemal" karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmayı hedefliyor.

İhsan Taş’ın Yeni Filmi "Dedemin Gözyaşları" 20 Eylül’de Sinemalarda

Film, torununa derin bir sevgiyle bağlı bir dedenin yaşamının aniden değişmesiyle yaşadığı zorlu süreçleri konu alıyor. Halil Ergün, filmle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bu film, sinemada nadir rastlanan türden bir yapım. Bir dedenin torununa olan sevgisi ve onun için verdiği mücadele, izleyicilere insanın en derin duygularını keşfetme fırsatı sunuyor."

Erkan Petekkaya ve Ünlü İsimler Galada

Galada, Erkan Petekkaya ve diğer ünlü oyuncular da yoğun ilgi gördü. Türk sinemasının duayen isimlerinden olan Ergün, "Kemal’in torununa olan bağlılığı, bu projede derin bir anlam taşıyor ve umarım izleyiciler de bu duygusal bağa aynı şekilde dokunur." diye konuştu. "Dedemin Gözyaşları", 20 Eylül’de vizyona girerek izleyicilerle buluşacak.

Dedemin Gözyaşları film galasında Halil Ergün ve ünlü oyuncu kadrosu izleyicilerle buluştu.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.