Deha Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Deha Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Deha dizisi, baba-oğul arasındaki yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmeyle başlayan bir intikam hikayesini ele alıyor. İşte Deha dizisi oyuncuları, karakterleri ve dizinin merak edilen konusuna dair detaylar.

Deha dizisi oyuncu kadrosu, karakterleri ve konusu hakkında merak edilenleri keşfedin. Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez ve Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı Deha dizisi detayları.

Deha Dizisi Konusu ve Karakterleri

Deha Dizisi Konusu:
Ay Yapım imzalı ve Damla Serim’in kaleme aldığı Deha, bir baba ve oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan, intikam ve dehanın sınırlarını zorlayan bir hikayeyi ekrana taşıyor. Dizide, baba-oğul arasındaki bu zorlu ilişkide, herkesin saklı yüzleriyle tanıştığı derinlikli bir hikaye işleniyor.

Deha Oyuncu Kadrosu:
Dizinin oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu gibi önemli isimler yer alıyor.

Deha Dizisi Karakterleri

Aras Bulut İynemli - Devran:
Devran, çocukluğunda babası tarafından terk edilmiş ve yoksul bir mahallede büyümüş, dehasını iyilik mi yoksa kötülük için mi kullanacağına karar vermeye çalışan bir karakterdir.

Ahsen Eroğlu - Esme:
Esme, zeki ama aile baskısı nedeniyle hayallerine ulaşmakta zorlanan, dik başlı bir karakterdir.

Taner Ölmez - Cesur:
Cesur, İskender ve Aysel'in oğlu olarak, kötücül bir ailede büyüyen ve babasının baskısından kendini korumayı öğrenen bir karakterdir.

Uğur Polat - İskender:
İskender, ailesini kendi hırsları uğruna terk eden, yalan söyleme ve insanları kandırma yeteneğine sahip, Devran’ın hayatında karanlık bir iz bırakan bir karakterdir.

Melis Sezen - İmre:
İmre, özgür ruhlu, hayatın her anını heyecanla yaşayan, dişil enerjisinden beslenen, kendine aşık bir kadındır.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.