Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

  • Hikmet AYDOĞAN

Doğa ve macera tutkunları, bu yıl 21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek olan OutdoorFest 2024 için bir araya geliyor. Doğanın kalbinde gerçekleşecek olan bu etkinlik, katılımcılara offroad parkuru, binicilik, drone ve enduro gibi çeşitli deneyimler sunacak. Ayrıca ünlü isimlerin yer alacağı Nature Talks etkinliği ve konserlerle dolu eğlenceli bir festival atmosferi yaşatacak.

OutdoorFest’te Macera ve Eğlence Bir Arada

OutdoorFest, doğa, aktivite, spor ve sağlıklı yaşam severleri bir araya getiriyor. Festival, doğaya olan katkıyı ön plana çıkarmak amacıyla atölyeler ve eğitimler düzenleyecek. Doğa tutkunları, offroad, binicilik, drone gibi deneyim alanlarında unutulmaz anlar yaşayacak.

Outdoor Awards ile Markalar Ödüllendirilecek

OutdoorFest’te öne çıkan markalar, sürdürülebilirlik ve doğaya katkı gibi alanlarda başarı gösteren markalara verilen Outdoor Awards ile ödüllendirilecek. Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan ödül töreninde, 42 farklı kategoride ödül verilecek.

Ücretsiz Katılım Fırsatı

OutdoorFest’e katılmak isteyen doğa severler, festivalin resmi sponsorlarından biri olan Popy Para uygulamasını indirerek festivale ücretsiz katılım hakkı elde edebilecekler.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.