DÜNYACA ÜNLÜ YAZARDAN YENİ KİTAP, AFFETMEK...

DÜNYACA ÜNLÜ YAZARDAN YENİ KİTAP, AFFETMEK...

73 dile çevrilen ve 101 eseri bulunan Nobel Barış Ödülü adayı Akif Manaf’ın yeni kitabı “Affetmek (Affetme Psikolojisi)” büyük bir ilgiyle karşılandı. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitap, affetmenin psikolojik ve felsefi boyutları...

DÜNYACA ÜNLÜ YAZARDAN YENİ KİTAP: AFFETMEK


Akif Manaf’ın “Affetmek (Affetme Psikolojisi)” Kitabı Raflarda

73 dile çevrilen ve 101 eseri bulunan Nobel Barış Ödülü adayı Akif Manaf’ın yeni kitabı “Affetmek (Affetme Psikolojisi)” büyük bir ilgiyle karşılandı. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitap, affetmenin psikolojik ve felsefi boyutlarını derinlemesine inceleyen kapsamlı bir eser olarak dikkat çekiyor.

AFFETMENİN ÖTESİNE GEÇMENİN YOLLARI

Kitap, yalnızca affetme sanatını ele almakla kalmıyor, affetmenin ötesine geçmenin araçlarını da sunuyor. Affetmenin insan sağlığı üzerindeki etkileri, diyalektik ve analitik yaklaşımlarla detaylandırılarak, okuyuculara derin bir bilgelik sunuluyor. Yazar, affetmenin insan hayatında zorunlu bir ihtiyaç olduğuna vurgu yapıyor.

AFFETMEK: CEZALANDIRMADAN DAHA ETKİLİ BİR YÖNTEM

Akif Manaf, kitabında affetmenin cezalandırmadan daha güçlü ve ıslah edici bir yönü olduğunu savunuyor. Affetmenin yalnızca bir erdem değil, aynı zamanda bir insanlık zorunluluğu olduğunu belirtiyor. Toplumsal ve bireysel iyileşme için affediciliğin önemine dikkat çeken yazar, bu süreçte farkındalığın ve tekâmülün kilit rol oynadığını ifade ediyor.

DÜNYA ÇAPINDA KİTAP FUARLARINDA BULUŞMA FIRSATI

Kitapseverler, Akif Manaf ile dünya çapında düzenlenen kitap fuarlarında bir araya gelme fırsatı bulacak. Yazar, 1-3 Ekim’de Barselona, 16-20 Ekim’de Frankfurt ve 6-17 Kasım tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenecek fuarlarda imza günleri düzenleyecek.

Haber: Ahmet KARAYÜN


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.