Dünyanın en iyi lahmacuncusu Bahçekent'te hizmete girdi

Dünyanın en iyi lahmacuncusu Bahçekent

Lahmacunda iddialı olduklarını söyleyen Esto Lahmacun'nun yetkilileri, "Dünyanın en güzel lahmacunlarını Esto Lahmacun olarak biz yapıyoruz" diyerek Bahçekentlilere hizmet vermekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Lahmacunda iddialı olduklarını söyleyen Esto Lahmacun'nun yetkilileri, "Dünyanın en güzel lahmacunlarını Esto Lahmacun olarak biz yapıyoruz" diyerek Uzun yıllara dayanan lezzet deneyimlerini Bahçeşehirlilerede sunmak için yola çıktıklarını söyledi.
 

Soldan sağa Ayşegül Tuzcu, Oğuz Tuzcu, Samet Üner 

Esto Lahmacun'un ortaklarından Samet Üner "Müşterilerimizi ömür boyunca unutamayacakları bir damak zevkiyle başbaşa bırakıyoruz" diyerek Bahçekentlilere bu eşsiz lahmacunun lezzetinden  tatmaya gelmelerini söyledi.
Et oranı hiç olmadığı kadar bol

Kendisi ile görüştüğümüz Bahçeşehir Bahçekent'te Esto Lahmacunun sahiblerinden Oğuz Tuzcu'ya "lezzetinizin sırrı nedir" diye sorduğumuzda kendisi şunları söyledi:
"İşinin ehli ustalarımız.  Odunlu fırın sayesinde meşe odunuyla eşsiz bir tat katıyoruz.
Birinci kalite olan ve Konya'dan sizler için özel unlar getiriyoruz. Ayrıca kuzu boşluğu ile daha eşsiz bir tat katıyoruz. Et oranı hiç olmadığı kadar bol bizim lahmacunlarımızda. Kendimize ait özel iç harç tariflerimiz mevcut" dedi.
Oğuz Tuzcu, Türk mutfağının damak çatlatan lezzeti lahmacunu olarak bilinen 14 çeşit Esto Lahmacunun çeşitlerinin olduğunu ifade ederek sözlerini tamamladı.

Bizde Medya90 ve BahçekentHaber olarak kendilerine başarılar diliyoruz.
 


Haber Kaynak : MEDYA90

Burak karaca
16.07.2024 12:11:27
Sokak kopekleri yüzünden çocuklar oyun oynayamıyor..diskilari yüzünden hastalıklar yayılıyor...gece sokakta yürümek,gezmek zor..geceleri havlaması yüzünden bebekler,hastalar uyuyamıyor.. sokakta vahşi hayvan istemiyoruz..her gün saldırı oluyor..arabası olmayanlar için hayat daha zor..sokaklar köpeklerden acilen temizlensin..mama lobisinin gazına gelmeyin.. artık yeter...insanlar ve çocuklar sakat kalmasın ölmesin.. korkmasın..

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.