Durbey Duran, Beylikdüzü'nün Geleceği İçin Kent Konseyi Başkanlığına Talip

Durbey Duran, Beylikdüzü

Gazeteci Durbey Duran, Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanlığına Adaylığını Açıkladı.

Beylikdüzü ilçesinde 2010 yılından bu yana Beylikduzu.com.tr ve Beylikduzu.tv platformlarında yayın yapan, Lonca Medya ve Lonca Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmeni olan Durbey Duran, 15 Ekim 2024'te yapılacak Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanlığı seçimleri için aday olduğunu açıkladı. Adaylık açıklamasını bölgedeki tanınmış iş insanları ile birlikte yapan Duran, Beylikdüzü için projeler geliştirmeye hazır olduğunu belirtti.

Kent Konseyi Başkanlığı İçin Proje Vurgusu Durbey Duran, sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve Beylikdüzü'nün önde gelen isimleriyle ortak çalışmalara imza atarak, ilçenin geleceğine katkıda bulunmayı hedefliyor. Duran, projelerine en kısa sürede başlamayı planlıyor.

Kent Konseyi Nedir? Kent konseyleri, yerel yönetim süreçlerine sivil toplum kuruluşlarını ve halkı dahil ederek, yerel kalkınmayı ve katılımcılığı artırmayı hedefleyen demokratik platformlardır. Kent konseyi başkanları, yerel sorunlara çözüm geliştirmek ve belediyelerle iş birliği içinde projeler üretmek amacıyla çalışırlar.

Durbey Duran'ın adaylığı, Beylikdüzü halkı arasında büyük ilgi uyandırdı. Duran, ilçenin geleceği adına önemli projelerle sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

 


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.