Düzce'de Fuhuş Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Düzce

Düzce'de fuhuş operasyonunda 3 kişi tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Konuralp bölgesinde gerçekleştirdiği baskında, 1 kadın ve 2 erkek gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı iş birliğiyle yürütülen fuhuş operasyonu, Konuralp bölgesinde gerçekleştirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir aylık titiz bir çalışma sonucunda fuhuş yapıldığı belirlenen bir adreste baskın düzenledi.

Operasyon kapsamında, şüpheli A.H. isimli kadın ile O.T. ve İ.D. isimli iki erkek şahıs gözaltına alındı. Elde edilen deliller ışığında yapılan sorgulamanın ardından, gözaltına alınan şahıslar, Ahlak Büro Amirliği'nde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şahıslar, cezaevine gönderildi.

Düzce'de düzenlenen bu operasyon, emniyet güçlerinin fuhuş ve benzeri suçlarla mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.