EGE BAYDER’den Cengiz Kutlu Yüksel’e Önemli Ziyaret

EGE BAYDER’den Cengiz Kutlu Yüksel’e Önemli Ziyaret

Ege Basın Yayın Derneği (EGE BAYDER), Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürü Cengiz Kutlu Yüksel ile İzmir’in medya ve iletişim stratejileri üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu ziyaret kapsamında, İzmir’in iletişim alanındaki en yetkili mercilerden biri olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürü Cengiz Kutlu Yüksel ile yapılan görüşmelerde, İzmir’de basın ve medya alanında yapılabilecekler, en iyi sonuçlara nasıl ulaşılacağı ve kamu-medya iş birlikleri ile topluma faydalı projeler geliştirilmesi konularında önemli fikir alışverişinde bulunuldu. EGE BAYDER, İzmir’e yakışır çalışmalar yapmak için bu verimli sohbetten büyük yarar sağladı.

Cengiz Kutlu Yüksel’den Medya ve İletişim Üzerine Açıklamalar

Cengiz Kutlu Yüksel, İzmir’in Türkiye’nin dikkat çeken ve dinamik şehirlerinden biri olduğunu belirtti. "İzmir, medya ve iletişim alanında sürekli olarak ön planda olan bir şehir. Kamu, medya ve sivil toplum örgütleri iş birliği içinde çalışarak topluma faydalı projeler geliştirebiliriz. Medya, iletişimin temel taşlarından biridir ve doğru, gerçek haberlerle bilgi kirliliğini önlemek hedeflerimiz arasındadır. Bu bağlamda, ilkeli habercilik yapan basın mensuplarına teşekkür ederim" dedi. Yüksel, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürlüğü olarak, işini düzgün yapan tüm basın mensuplarına her zaman destek verdiklerini vurguladı.

Yakın Zamanda İzmir Yerel Medyası Üzerine Röportaj

Görüşmenin sonunda, Cengiz Kutlu Yüksel ile İzmir yerel medyasının geleceği üzerine özel bir röportaj yapma sözü alındı. Bu röportajda, İzmir medyasının mevcut durumu ve gelecekteki gelişmeler detaylı olarak ele alınacak.

Teşekkür ve İyi Dilekler

Sayın Yüksel’e verdiği değerli bilgiler ve samimi sohbeti için teşekkür eden EGE BAYDER, İzmir’de medya ve iletişim alanında güzel işlere imza atacağına inandığını belirtti. EGE BAYDER olarak, İzmir’in medya projelerinde başarılı sonuçlar elde etme hedefini sürdürüyor ve çalışmalarında başarılar diliyor.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.