Tarih: 23.10.2024 21:25

Eğitimde Fırsat Eşitliği Projesi

Facebook Twitter Linked-in

Tam Ev Derneği, eğitimde fırsat eşitliği projelerini geliştirmek amacıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile bağlarını güçlendiriyor. Liv Hospital'ın ev sahipliğinde, üst düzey yetkililerin katkılarıyla ve iyilik gönül elçisi Monik İpekel'in koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, KKTC Cumhurbaşkanı'nın eşi Sibel Tatar ile iş birliği görüşmeleri yapıldı.

Ortak Projeler ve İş Birliği

Etkinliğin amacı, Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC arasında kadın istihdamını ve eğitimi güçlendirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirmek ve iki ülke arasında bir iyilik köprüsü kurmaktır. Toplantıda, kadınların eğitimine ve toplumsal gelişimine katkı sağlamak için ortak projelerin geliştirilmesi kararlaştırıldı.

Teşekkür ve Plaket Takdimi

Törenin sonunda, Sibel Tatar'a kadın hakları ve eğitim alanında yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür plaketi takdim edildi. TAMEV Başkanı Nuray Marçak, toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

Nuray Marçak'ın Konuşması

"Bugün iki ülke arasında güçlü bir dayanışma ve iyilik köprüsü kuruyoruz. Sayın Sibel Tatar’ın kadınların gelişimi için yaptığı çalışmalar hepimize ilham veriyor. Projelerimizin başarısında büyük emeği olan gönül elçimiz Monik İpekel ve sosyal sorumluluk projelerine her zaman büyük destek veren Liv Hospital Ailesi ile kadınların ve çocukların eğitimde fırsat eşitliğine ulaşmasını sağlamak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

Eğitimde Gönül Birliği

Bu yıl İstanbul’da eğitim gören Kıbrıslı gençlere TAMEV eğitim bursu verilerek eğitimde gönül birliği sürdürülecek. Tam Ev Derneği, eğitimde fırsat eşitliği ve güçlü bir gelecek için çalışmalarına devam edecek.

Eğitimde Fırsat Eşitliği: İyilik Köprüsü Projesi ile Tam Ev Derneği'nden Yeni Adımlar

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —