Güvenilir haber kaynağınız Medya90.com

"En İyisi Bahçeşehir Olsun Diye Mücadeleye Talibim"

Bahçeşehir 2. Kısım Muhtar Adayı Bülfer Kapusuz "Ben hiçbir seyi bos veremem. Kırık bir kaldırım tası da bizi ilgilendirir, borcunu ödeyemeyen, siftah yapamayan esnaf da. Buna hep birlikte çözüm bulmakla mükellefiz" dedi.

RÖPORTAJ 15.02.2024 22:25:00 0

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi muhtar adayı Bülfer Kapusuz ile röportaj

Değerli okuyucularımız. Bahçeşehir 2. Kısım  Mahallesi Muhtar Adayı Bülfer Kapusuz'u  konuk ediyoruz. Söyleşilerimize bir yenisini ekledik. Kendisi ile  hoş bir sohbet yaptık. Projeler hazırlamış. Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesini örnek mahalle yapmak istediğini söylüyor. Elini taşın altına koyup “Bu yarışta ben de varım” diyen bir aday. Azimle anlatıyor sorunları.

Çözümlerin nerelerde aranması gerektiğini de ekliyor konuşmasına. Yapılan güzel röportajımızı siz değerli okuyucularımızın dikkatine sunuyoruz.

  • Bülfer Kapusuz kimdir?
     

Adım Bülfer Kapusuz. 1979 yılında Malatya’da dogdum. Egitim hayatım Malatya’da geçti. Ticari sektörümüz insaat, akaryakıt, turizm-otelcilik gibi genis bir is agına sahiptir. Malatya ve Istanbul ticari merkezlerimizdir. Çok erken yaşımdan itibaren babam Ali Kapusuz’un destegi ile tüm bu sektörlerin içinde yer aldım. Simdi de yıllar içinde biriktirdigim tecrübelerimi Spradon Quartz Yönetim Kurulu Baskanı olarak hizmete dönüstürüyorum. Göreve geldigimiz ilk anda bile farkımızı ortaya koyduk. Aidatları düsürdük, üstelik sitemiz borçluyken bunu yaptık ve aidatları yıllarca arttırmadan borcumuzu da ödedik. Kısacası dogru yönetim adımları her zaman ileriye götürür ve riskleri ortadan kaldırır.

  • Bülfer Kapusuz hangi mahalleden muhtar adayı?
     

Bahçesehir 2. Kısım Mahallesinde muhtar olmak için aday oluyorum. Istanbul’a doksanlı yılların sonunda tasındım. Malatya’da oldugu gibi Istanbul’da da birçok STK ve yardım kurulusu ile birlikte çalıstık. Bizler geçmisten gelecege insan odaklı hizmet vermekle yükümlüyüz. Bunun için de ödün vermeden hizmete talip olmaya adanmısız

Bir muhtar ve muhtar adayının görevi nedir? Sorusunu her gün kendimize soruyoruz. Kimileri bize, böyle projeler sizin boyunuzu asar, muhtar olunca görev tanımınızda böyle isler yok dese bile, ben ve azalarım gece-gündüz çevremizi ve mahallemizi güzellestirecek, fark yaratacak, fayda saglayacak projelere imza atmanın çaba ve gayreti içinde durmadan çalısıyoruz. ‘Lale soganı dikim etkinligi’mizde bunlardan sadece biri. Etkinligimize katılan tüm ögrencilerimize ve projemizde haber degeri görüp, haberlestiren basın mensubu arkadaslarımıza tesekkürlerimizi bir borç biliriz. Fark yaratan projelerimize devam edecegimizin sözü ile durmadan, yorulmadan Bahçesehir için çalısmaya devam...

  • Neden muhtar adayısınız? 

Simdilerde bana Bülfer Kapusuz kimdir, neden muhtar adayı oldu diye soruyorlar. Bunu cevabını beni tanıyanlar bilir; Girdigi her isin ve aldıgı her görevin hakkını layıkıyla yapan. Sorumluluk almaktan korkmayan ve mücadelede etmekten vazgeçmeyen, ekip ruhuna inanan, her zaman her seyin en iyisini arayan, en iyisi için çaba gösteren 2 çocuk sahibi bir anne, bir komsu, bir abla, bir kardes, bir Bahçesehir asıgı, bir cumhuriyet kadını, bir vatandas, bir birey. Son yıllarda özellikle bizim mahallemiz Bahçesehir 2. Kısım Mahallesinde büyüyen sorunlara çözümler üretmek, çözümler üreten mercilerle is birligi yapmak ve en önemlisi Bahçesehir halkının isteklerinin elçisi olmak için muhtarlıga talibim.

  • Muhtar oldugunuz zaman yapmak istediginiz seyler nelerdir?
     

Insanların birlik ve beraberlik içerisinde olduklarında her seyin çok daha güzel olacagı bir dünyayı hayal ederek çalıstım hep. Bu hayalimden hiçbir zaman vazgeçmedim ve gerçekleşmesi için ben degil, biz olmalıyız düsturu ile yola çıktım. Simdiye dek çevremdeki insanların da ihtiyaçlarını, isteklerini gözeterek ekibimle karar verdik. Iste bu anlayıs ile Mahallemle bir ve biz olmaya, Mahallemizin muhtarı sadece Bülfer kardesi olmak için yola çıkıyorum.
Ben hiçbir seyi bos veremem. Ne sokakta aglayan bir çocuga ne evinden kovulmus bir kadına ne ayakları üzerinde durmayı ögrenememis bir gence. Bizimle yasayan herkese ve her seye karsı sorumluyuz. Kırık bir kaldırım tası da bizi ilgilendirir, borcunu ödeyemeyen, siftah yapamayan esnaf da. Buna hep birlikte çözüm bulmakla mükellefiz. Bizim sorunumuz gibi gözükmeyen küçük sikayetlerin bile toplumsal bir sorun haline geldigini gördük. Ve biz sorunlara karsı ortak bir sinerji üretmeye, mahallenin sesi olmaya talibiz. Amacımız mahalleyi görmek, zamanın gelisimiyle takip etmek ve çözümler için merciler, insanlar, yollar bulmaktır. Sivil Toplum Kuruluslarını toplumun ihtiyaçlarına yöneltmektir. Biz mahallemizin her ferdi ile aile olmaya, birlikte aglayıp, gülmeye geliyoruz. Çünkü bos vermislik baska sorunlar hatta kötülükler yaratır. Hep bir elden daha iyi bir Bahçesehir olusturmak bizim ana hedefimizdir.


Projelerimizin ne oldugunu soruyorlar. Aday herkes aslında aynı fikirde. Yapılması gereken seyler, asılması gereken engeller var. Bahçesehir’in yıllar önce ödül alan yüzü maalesef bozulmaya basladı. Artan trafik, düzensiz yapılasma, düzensiz araba parkı, imar sorunları, esnafın yeterince desteklenememesi, hatta sokak hayvanlarına yetersiz ilgi. Sosyal etkinliklerde yetersizlik ve yetersiz komsuluk iliskileri, artan nüfusa cevap veremeyen toplu tasıma güzergâhları hatta kirlilik bunlara örnek gösterilebilir. Bunların bazılarını yetkili makamlara somut öneriler götürerek bazılarını da sosyal sorumluluk projeleri ile asmaya talibim. Her seyden önemlisi yaptıgım isleri ortak akılla yapmaya ve lafta degil uygulamada gerçeklestirmeye talibim. 

  • Muhtarlık görevine geldiginizde sizin farkınız ne olacak? 

Herkesi kucaklayan güler yüz. Ulasılabilir bir muhtarlık. Sorunları birlikte tespit eden paylasımcı bir yaklasım. Sorunlara çözümler üreterek gerekli adımları atacak bir muhtarlık anlayısı. Isteklerimizin olması için çaba ve inatçılık. Her mercie ulasabilecek ve sorunları iletebilecek bir çalısma azmi. Hizmetin en iyisi, ilginin en iyisi, gelecegin en iyisi, muhtarın en iyisi olmaya talibim. Bahçesehir halkı ile birlikte daha iyiyi bulalım ve en iyi olmak için yola çıkalım.

“DEMOKRASI VE SIVIL KATILIM DERNEGI” ILE KADINLARIMIZA, GENÇLERIMIZE
ve ENGELLI VATANDASLARIMIZA DESTEK GELECEK


Demokrasi ve Sivil Katılım Dernegi Istanbul Temsilciligi Baskanıyım. Dernegimiz kadınlarımıza, gençlerimize ve engelli vatandaslarımıza ve sokak dostlarımıza ücretsiz ve bizi ileriye götüren projelerle destek veriyor. Göreve geldigimizde Mahallemizde projelerinizi hayata geçirerek ücretsiz hizmet vermeye devam edecegiz.


“BAHÇESEHIR ESNAFINA TAM DESTEK”


Bahçesehir esnafının yanında olmak, sorunlarını birlikte çözmek ve elimizden geldigi kadar desteklemek beni ve azalarım için çok önemli. Ticaret ile ugrasan bir ailede dogup büyüdügüm için esnafları ve yasadıkları zorlukları bilen biriyim.
Muhtar seçileyim veya seçilmeyeyim, hiç farketmeksizin elimden gelen destegi onlar için sunmaya her zaman hazırım. Bu hususda Avcılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskanı Mehmet KAPUSUZ’u ziyaret ettim. Aile büyügüm ile hos sohbet ve güzel anılarımız ortasında Bahçesehir Esnafını da konustuk. Esnafımız için kredilerde yardımcı olacagına da söz aldım.

Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskanı Mehmet KAPUSUZ ile birlikte


“MESLEK LISELERININ ÜRETIMLERINE DESTEK OLUYORUZ.”


Ögrencilerimizin üretim yaparak mesleklerini ögrenme avantajına destek olmak her vatandasımızın sorumlulugu. Bahçesehir Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özellikle kimya alanında Döner Sermaye (DÖSE) kapsamında, okul ögrencileri ve ögretmenleri ile el dezenfektanı, çamasır suyu, yüzey temizleyici, sıvı sabun üretmekte ve ülkemiz ekonomisine deger katmakta. Bahçesehir’de Yönetim Kurulu Baskanlıgını yaptıgım Spradon Quartz sitemizin temizlik gereksinimlerini Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ögretmen ve ögrencilerinin ürettigi ürünlerden tedarik ediyorum. 

Böylelikle hem yönettigim sitenin bütçesini, hem ülkemizin yerli üretim seferberligine, hem de meslek edinmek isteyen ögrencilere gelecekleri için katkı saglamayı hedefliyorum. Ayrıca, Bahçesehir’de bulunan diger site yönetimlerinin ekonomimize ve gelecegimize destek olması için özel çalısmalar ve projelerde yürütmekteyim.

  • Seçim sürecinde hayata geçirdiginiz projelerden bahsedebilir misiniz?
     

Hayata geçirdigimiz projelerden sadece bir kaçı bunlar. Muhtarlık seçimi sonrası tüm proje hazırlıklarımız simdiden hazır. Fark yaratan projelerle “En Iyisi Bahçesehir” Olsun diye gece gündüz çalısmaya talip olacagımın sözünü veriyorum simdiden.

  • Bahçekenhaber.com ve Medya90.com olarak sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Bizleri Tüm Bahçeşehirliler ile buluşturduğunuz ve projelerimizi bize tanıtma fırsatı verdiğiniz için bizler size teşekkür ediyor, Bahçeşehirlilere sağlıklı günler temenni ediyorum.

 

Trump’ın Gazze Açıklaması: Ekonomik Plan mı, Siyasi Hamle mi?

Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.

Gazze’de Eğitim Felaketi: İsrail Saldırılarıyla Okulların Yüzde 85’i Kullanılamaz Halde

İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.

Trump'ın Gazze Planına Barak'tan Eleştiri: "Hayal Ürünü"

Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.

Japon Hava Yolları Uçağı Seattle Havalimanı'nda Park Halindeki Uçağa Çarptı

ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.

Guatemala ve ABD Göçmen Anlaşması: Ulaşım Masrafları ABD'ye Ait

Guatemala Devlet Başkanı Bernardo Arevalo, ABD ile yeni bir göçmen anlaşması imzalandığını açıkladı. Sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü ve ulaşım masraflarının ABD tarafından karşılanacağı belirtildi. Ekonomik kalkınma ile göç s

Netanyahu ile Macron Gazze ve Lübnan'ı Konuştu

Gazze Kasabı Netanyahu ile Macron, Gazze ve Lübnan'daki son durumu değerlendirdi.

ABD’de Trump Dönemi Krizle Başladı: Dua Törenine Tepki!

ABD Başkanı Trump, yemin töreni sonrası yasa dışı göçmenler ve LGBT lobisine yönelik sıkı önlemler almaya başladı. Dua töreninde piskoposun merhamet çağrısı ise yeni bir kriz yarattı.

Niks Lounge Görkemli Bir Açılışla Kapılarını Açtı!

HABER / ERCAN KUTLU - Niks Lounge açılışıyla Beylikdüzü'nde lezzet, zarafet ve kaliteli hizmetin yeni adresi oldu. Fikret Aslan yönetiminde, Orhan Kaya ve Burak Bey’in ortaklığıyla görkemli bir başlangıç yaptı.

Beylikdüzü’nde Lezzetin Tek Adresi: Karadeniz Et Mangal! Kendin Pişir Kendin Ye Keyfi Osman Alkan’dan

.

Balıkçı Kenan İsyan Etti: “Ekrem İmamoğlu Arazime Çöktü, CHP'li Vekile Hediye Etti!”

Balıkçı Kenan’dan Çok Sert Açıklamalar: “Zulüm Gördüm, Tehdit Edildim, Malıma Hukuksuzca El Konuldu!”

Muş’ta “Plastik Hayatlar ve Kanser” Konuşuldu

Muş’ta “Plastik Hayatlar ve Kanser” Konuşuldu Alparslan Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Çay Bahane Sohbetleri”, farklı alanlardan uzmanları konuk ediyor.

Bahçeşehir Atatürk Bulvarı’ndaki Çukur 7 Araca Zarar Verdi!

Bahçeşehir 2. Kısım Atatürk Bulvarı’nda aylardır onarılmayan yol çukuru, 12 Nisan gecesi 7 aracın lastiğini patlattı. Vatandaşlar isyan ediyor: “Defalarca şikayet ettik ama kimse duymuyor!”

Polis Haftası Etkinliği: Mustafa Abi'den Yürek Isıtan Dokunuş

Polis Haftası kapsamında gönülleri fetheden Mustafa Şahin, dezavantajlı çocuklara hediyeler dağıtarak onların yüzünü güldürdü. Şefkatiyle tanınan Şahin, yine örnek bir davranış sergiledi.

Yetkisiz Ruh Sağlığı Hizmetleri Tehlike Saçmaya Devam Ediyor!

.

"Gaziantep Sivil Toplumu Terörsüz Türkiye İçin Tek Yürek"

Gaziantep Gönüllü Kuruluşlar Platformu, terörle mücadelede yeni bir sayfa açılması için kritik bir açıklama yaptı. 40 yılı aşkın terör sarmalının son bulması için tüm kesimleri işbirliğine davet etti.

EMNİYET GÜÇLERİ VE AKADEMİ DÜNYASI EL ELE: PSİKOLOJİK DESTEKTE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

.

Manavgat’ta Şoför Kapısı Olmayan Araç Trafiğe Çıktı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, şoför kapısı bulunmayan bir aracın trafiğe çıkması görenleri hayrete düşürdü. Aracı kullanan sürücünün, trafik kurallarını hiçe sayarak tehlikeli manevralar yaptığı iddia edildi.

İZMİR EMNİYETİNDEN UYUŞTURUCUYA BÜYÜK DARBE!

.

Bornova Polisi Ruhsatsız Silahlara Geçit Vermiyor: Operasyon Başarıyla Sonuçlandı

Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü, ruhsatsız silah taşıyan ve bulunduran şahıslara yönelik operasyonlarla huzur ve güvenliği sağlıyor.

MAHMUTLAR KYK YURDUNDA YANGIN

Alanyanın Mahmutlar mahallesi KYK yurdunun bitişiğindeki kazan dairesinde çıkan yangı korkuttu.

Otel İnşaatında Yangın Paniği

Antalya'nın Alanya ilçesi Saray Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerinde bir otelin inşaatında çıkan yangın büyük paniğe yol açtı.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

Ravza Zeybek’ten Yeni Roman: “Kervan” Okurları Derin Bir Yolculuğa Davet Ediyor

Gazeteci-yazar Ravza Zeybek'in kaleme aldığı yeni roman “Kervan”, okuyucuyu içsel bir yolculuğa çıkarıyor. Kitap, hayatın anlamını sorgulayanlar için adeta bir başucu eseri.

Ramazan Bayramı’nda Protokol Selfie Fenomen Oldu

HABER / ERCAN KUTLU - Ramazan Bayramı, Bahçelievler’de unutulmaz bir etkinliğe sahne oldu. Vali Davut Gül ve protokol üyelerinin çektirdiği selfie, sosyal medyada fenomenleşerek binlerce beğeni topladı.

Tireli Yazar Ertekin Meslek Lisesi’nde Tarih ve Kültür Söyleşisi Gerçekleştirdi

Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşide öğrencilere Tire’nin tarih ve kültür mirasını anlattı. Etkinlik, kitapların imzalanması ve gençlerle interaktif sohbetlerle tamamlandı.

Yozgat Türk Ocağı "Ocakbaşı Sohbetleri" programında geleceğe projeksiyon tutuluyor

.

"Afgan Kınalı Kuzular" Kitabı Çanakkale Zaferi'nde Tanıtıldı

Eğitimci-Yazar A. Levent Ertekin’in hazırladığı "Afgan Kınalı Kuzular" kitabı, Çanakkale Zaferi etkinliklerinde Herat’ta tanıtıldı. Kitap, iki ülkenin kardeşliğine vurgu yaparak büyük ilgi gördü.

Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri, 15 Mart 2025’te AKM’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Karagöz ve Hacivat'ın Büyülü Dünyası Çocuklarla Buluşuyor

Karagöz ve Hacivat'ın renkli dünyası, geleneksel Türk gölge oyununu çocuklarla buluşturuyor. Eğlenceli ve öğretici diyaloglarla kültürel mirasımız, yeni nesillere aktarılıyor.

HBX-HGM71 Formülüyle Çocuklara Bilimsel Koruma

Karya Farma HBX Ar-Ge’nin geliştirdiği HBX-HGM71 formülü, laboratuvar ortamında %99,99 oranında patojen yok edici başarısıyla çocukların sağlığına adandı.

Yüksek Tansiyon Ölçüm Hatalarıyla Hipertansiyon Artıyor

Yüksek tansiyon, dünya genelinde 1 milyardan fazla kişiyi etkilerken, hatalı tansiyon ölçümleri yanlış teşhislere ve gereksiz tedavilere yol açıyor.

"Ramazan Bereketi Balık Tezgahlarında: 3 Kilo Alana 1 Kilo Bedava!"

Ramazan ayıyla birlikte balık tezgahları bereketlendi! Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı'nda sardalya ve istavrit fiyatları dibe vurdu. 3 kilo balık alana 1 kilo bedava kampanyasıyla sağlıklı beslenme fırsatı.

Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi

Gazi Üniversitesi'nde Gıda Güvenliği ve Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi

Bunama Belirtileri 11 Yıl Önceden Ortaya Çıkıyor: İşte Erken Uyarı İşaretleri

Bilim insanları, bunamanın hafıza kaybı dışındaki erken belirtilerini keşfetti. Hızlı kilo kaybı ve yüksek iyi kolesterol seviyeleri, bunamanın habercisi olabilir. Bu bulgular, erken teşhis ve tedavi için umut vaat ediyor.

Erzincan’da Kış Soğuklarında Sıcacık Kestane Keyfi Devam Ediyor

Erzincan’da kış mevsiminin vazgeçilmezi kestane, sokak tezgâhlarında pişmeye devam ediyor. Soğuk havaların başlamasıyla kestane satıcıları ocaklarını yakarak sıcak kestane keyfini vatandaşlara sunuyor.

Kocaeli'nin termali yakında vitrine çıkıyor

Kocaeli’nin sağlık turizmine büyük katkı sunması beklenen Başiskele Yeniköy Termal Tesisleri’nde fiziki ilerleme oranı yüzde 85’e ulaştı

Bahçeşehir’in Elektrik Güvencesi: Caner Cimşit İle HGS Elektrik Farkı

Bahçeşehir ve Bahçekent’te onlarca sitenin elektrik işlerini üstlenen Caner Cimşit, HGS Elektrik markasıyla güvenli, hızlı ve kalıcı çözümler sunuyor. Gönül rahatlığıyla ulaşabileceğiniz bu uzman, sadece arıza gidermekle kalmıyor,

"Başakşehir’in Örnek Müdürü: Öğrenci Başarılarına Işık Tutuyor!"

HABER / ERCAN KUTLU - "Bahçeşehir’in başarılı Müdürü Ümit Karaağaç: Okulunda aile seminerleri, fidan dikim etkinlikleri ve spor başarılarıyla eğitimi renklendiriyor! Öğrenciler: ‘Onunla gurur duyuyoruz’."

Bahçekentlilerin Ortak Talebi: Taziye Evi İhtiyacı Artık Zorunluluk!

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in büyüyen nüfusu taziye evi ihtiyacını artırdı. Vatandaşlar, Yavuz Sultan Selim Camii altı veya Kur’an kurslarının bu amaçla kullanılmasını istiyor.

"Servis Şoförleri Cami Çeşmesini Araç Yıkamak İçin Kullanıyor: Yetkililer Harekete Geçmeli!"

HABER / ERCAN KUTLU - "Servis şoförleri, Bahçekent Emlak Konut Camii çeşmesini araç yıkamak için kullanıyor. Cemaat ve imam rahatsız, yetkililerden acil çözüm bekleniyor!"

Hacı Mürsel Oktay, Hadımköy Yeşilbayır Mezarlığı’nda Toprağa Verildi

Bahçekent’in sevilen ismi Hacı Mürsel Oktay, vefatının ardından Hadımköy Yeşilbayır Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazeye yoğun katılım oldu; protokol, cemaat ve sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Asaf İlter Hoca ile Çocuklar Camiyi Seviyor, Hediyelerle Mutlu Oluyor!

Asaf İlter Hoca öncülüğünde Bahçekent’te çocuklar camiyle buluşuyor. Hediyeler, oyunlar ve manevi eğitimle dolu etkinlikler aileleri mutlu ediyor!

Orhan Sami, Avrupark Hayat Sitesi Yönetimi İçin Adaylığını Açıkladı

Avrupark Hayat Sitesi seçimleri için Orhan Sami adayı oldu. 25 Ocak 2025'te yapılacak seçimde, Orhan Sami modern yönetim anlayışı ve gelişmiş projeleriyle site sakinlerine daha kaliteli bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

ABD’de 1915 İddialarına Karşı Türk Buluşması

2

İki Günlük Temaslar Verimli Geçti

3

Mevlevihane Bir Asır Sonra Hayat Buluyor

4

Özdemir ve Yusuf, Akgün’e Halkın Canı Oyuncak Değil...

5

Faiz Artışıyla Enflasyona Sıkı Fren

6

Kurtulmuş Vatikan Yolcusu

7

Başkan Sahada, Belediye Teyakkuzda

19.3° / 13.2°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.