Tarih: 23.09.2024 22:34

Engelli Çoban Darbedildi: "Ellerinden Zor Kurtuldum"

Facebook Twitter Linked-in

Kahramanmaraş'ta yaşanan üzücü olayda, genç kızlar tarafından öldürülesiye dövülen engelli çoban, ilk kez basına konuştu.

Kahramanmaraş'ın Andıran ilçesinde, engelli çoban Nail Yener, genç kızların alkol isteğini reddettiği için saldırıya uğradığını belirtti. Olayın görüntüleri sosyal medyada yayıldıktan sonra, iki genç kız gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Olayın Detayları

Andırın ilçesine bağlı Çokak Mahallesi'nde yaşanan saldırıda, S.G. isimli genç kız tarafından önce tokatla daha sonra sopa ile dövülen Yener, yaşadığı dehşeti anlattı. Yener, "Ben hayvan otlatıyordum, geldiler beni dövdüler. En son sopayla kafama vurdular. Kanlar içinde kaldım. Çok dövdüler, ellerinden zor kaçıp eve gittim" ifadelerini kullandı.

Sorgular Devam Ediyor

Yener, genç kızların alkol istemesi üzerine kendisine saldırdıklarını söyledi. Olay sonrası gözaltına alınan engelli çoban, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Şu an için iki kız kardeşin adliyedeki sorgusu devam ediyor.

Gözaltına Alma ve İfadeler

Olayın ardından, engelli çobana "bizi taciz etti" suçlaması yöneltilmişti. Ancak Yener, saldırganların ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını savundu.

Daha fazla bilgi ve gelişmeler için takipte kalın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —