https://search.google.com/search-console/

Erdoğan: Rabb’imiz hainlerin hesaplarını başlarına geçirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "40 yıllık plan ve hazırlık sadece birkaç saat içinde boşa gitti. Yaptıkları hesap o gece Boğaziçi Köprüsü'nden döndü. Yaptıkları hesap o gece Yeşilköy Havalimanı'ndan döndü."

Haberi Sesli Oku
GÜNDEM 14.07.2024 03:08:00 0
Erdoğan: Rabb’imiz hainlerin hesaplarını başlarına geçirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’nde konuştu

MEDYA90 HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Mustafa Cambaz fotoğraf yarışmasının şehidimizin ismini yaşatma yanında asıl yeni kabiliyetlerin keşfine imkân sağlayacağına inanıyorum. Yarışmamıza ülkemizin her köşesinden fotoğrafların katılımını bunun bir işareti olarak görüyorum." dedi.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki yıl önce düzenlenen birinci ödül töreninde, yarışmanın kalıcı olmasını ümit ve arzu ettiğini dile getirdiğini söyledi.

Albayrak Medya Grubu'nun o gün kendilerine verdiği sözü büyük bir kararlılıkla yerine getirdiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Şafak gazetesine hem yarışmayı kurumsallaştırdığı hem Mustafa Cambaz'ın hatırasına sahip çıktığı hem de böyle anlamlı bir günde, böyle anlamlı bir mekânda kendilerini buluşturduğu için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz'ın kendisinden sonra gelen genç yeteneklere yol göstermeye, ilham kaynağı olmaya devam ettiğini vurgulayarak FETÖ'cü hainler tarafından şehit edilen Cambaz'ı bir kez daha rahmetle şükranla yâd ettiğini belirtti.

“Ölüm kusan silahlara göğsümüzü siper ettik”

Cambaz'ın ailesine, sevenlerine ve Yeni Şafak gazetesine bir kez daha sabır dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki gün sonra 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8'inci yıl dönümü. Ölüm kusan silahlara göğsümüzü siper ederek destan yazdığımız o gece, merhum Mustafa Cambaz'la beraber 252 vatan evladını şehit verdik. 15 Temmuz gecesi isimlerini tarihe ve kalbimize yazdıran şehitlerimizin yanı sıra terörle mücadelede ve sınır ötesi operasyonlarda toprağa düşen kahramanlara da Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Aynı gaye uğrunda çarpışırken yaralanan gazilerimize ise şükranlarımı sunuyor, Rabb'im hepsinden razı olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her zaman belirttiği gibi marifetin iltifata tabi olduğunu, hangi alanda olursa olsun ehline hak ettiği değerin verilmesi gerektiğini, taltif ve takdir etmenin son derece mühim olduğunu kaydetti.

Mükâfatı verilen her başarının çok daha büyük atılımların, daha kaliteli, daha nitelikli çalışmaların müjdecisi olacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mustafa Cambaz fotoğraf yarışmasının şehidimizin ismini yaşatma yanında asıl yeni kabiliyetlerin keşfine imkân sağlayacağına inanıyorum. Yarışmamıza ülkemizin her köşesinden fotoğrafların katılımını bunun bir işareti olarak görüyorum. Bu yılki Mustafa Cambaz fotoğraf yarışmasına katılan ve dereceye giren tüm kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Vizörün arkasına sadece gözünü değil gönlünü de yerleştiren, eserleriyle kalplerimizle birlikte gözümüze de hitap eden tüm fotoğrafçılarımıza, elinize, yüreğinize, gönlünüze ve gözünüze sağlık diyorum. İnşallah daha nice yıllar, nice güzel fotoğraflar çekmeye devam edersiniz."

“Anladım ki işi, sanat Allah'ı Aramakmış”

Necip Fazıl Kısakürek'in "Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış, Marifet bu, gerisi yalnız çelik çomakmış." ifadelerini kullandığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hangi dalda olursa olsun, bizim sanat anlayışımızın temelinde güzel olanı görmek ve güzellikleri göstermek düşüncesi vardır. Aslında gönülle üretilen sabırla ve fedakârlıkla üretilen el emeği, göz nurunun nakşedildiği her güzel şey sanattır." diye konuştu.

Törende Cambaz'ın hayat hikâyesini anlatan kısa bir film izletildiğini, konuşmacıların merhuma dair hatıralarını paylaştığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehit Mustafa Cambaz, ömrünü inandığı değerlere ve mesleğine adamış, fotoğraf makinesini hiçbir zaman yanından ayırmayan takdir ve hayranlık uyandıran eserleriyle temayüz etmiş başarılı bir foto muhabiriydi. Mustafa Cambaz, tüm bunlarla birlikte doğruluğu, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve samimiyetiyle bilinen vatanperver bir gönül insanıydı." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cambaz'ın Türkiye'yi büyük bir tutkuyla sevdiğini belirterek 2000'li yıllardan itibaren tüm Türkiye'yi adım adım dolaşıp her bir albümü arşiv değerinde 10 binden fazla fotoğraf çektiğini, bütün zorluklarına rağmen yaptığı işin hakkını vermekten geri durmadığını, hiçbir zaman ucuz hesapların, kolay geçitlerin, geçici heveslerin peşinde koşmadığını, zor da olsa, 15 Temmuz gecesi olduğu gibi sonunda ölüm de olsa daima Hakk'ın, hakikatin ve adaletin tarafında yer aldığını anlattı.

"Siper et gövdeni dursun bu hayâsızca akın." diyerek sokağa fırlayan ve o gece şehadetle müşerref olan 252 kahramandan birinin Cambaz olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ'cü hainler, Mustafa Cambaz kardeşimizi göğsünden 2 kurşunla vurarak şehit ettiler. Namuslarına emanet edilen silahları millete çevirecek kadar şeref yoksunu olan bu alçaklar, tam da tıynetlerine uygun şekilde insanlarımızı korkakça, namertçe katlettiler. Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar." ifadelerini kullandı.

''Rabb’imiz hainlerin hesaplarını başlarına geçirdi''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'cülerin her şeyi en ince detayına kadar hesapladıklarını dile getirerek şöyle devam etti:

"Oysa kırk yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık sadece birkaç saat içinde boşa gitti. Yaptıkları hesap o gece Boğaziçi Köprüsü'nden döndü. Yaptıkları hesap o gece Yeşilköy Havalimanı'ndan döndü. Yaptıkları hesap o gece Kızılay Meydanı'ndan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden döndü. Millete silah doğrulttukları, kan döktükleri her yerde Rabb’imiz hainlerin hesaplarını başlarına geçirdi."

Şair Mehmet Akif Ersoy'un ''Çanakkale Şehitlerine'' isimli şiirinin muhteşem mısralarına ilham veren direnişin, mücadelenin ve imanın bir benzerine 15 Temmuz gecesi bir kez daha hep beraber şahitlik ettiklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asım'ın nesli diyordum ya. Nesilmiş gerçek. İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek. Şüheda gövdesi bir baksana, dağlar, taşlar. O rükû olmasa dünyada eğilmez başlar. Vurulmuş tertemiz alnından uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor." dizelerini seslendirdi.

“40 Yıllık Plan Bir Gecede Bozuldu”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesine işaret ederek "Bundan 109 sene önce yedi düvelin bir araya gelip tüm gücüyle yüklendiği Çanakkale'de herkesi şaşırtan bir zafere imza atmıştık. 15 Temmuz'da da yedi düveli arkasına alan bir ihanet çetesinin 40 yıllık planını bir gecede bozarak tarihimize ve bizden sonraki nesillere şeref madalyası olarak iftiharla taşıyacakları yeni bir zafer armağan ettik." değerlendirmesini yaptı.

"Emperyalistlerin uşaklarına Türkiye'nin teslim alınmayacağını, Türk milletinin iradesine zincir vurulmayacağını yeniden gösterdik." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Burada şu gerçeği de tekraren vurgulamak istiyorum. 15 Temmuz gecesi meydanlar yerine bankamatik kuyruklarına koşanlar, aradan geçen 8 yıla rağmen hala milletin destanına çamur atanlar, uyduruk bahanelerle 15 Temmuz direnişini unutturmaya çalışanlar, velhasıl o meşum gece yaşadıkları derin hayal kırıklığının acısını yıllardır unutamayanlar istemese de biz 15 Temmuz ruhuna sahip çıkacağız. Pazartesi günü 81 vilayetimizde tertipleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle 252 kahramanımızı tekrar şükranla yâd edeceğiz. Rabb’im 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçakların hayâsız akınını durduran tüm yiğitlerden razı olsun, ruhlarını şad eylesin diyorum. FETÖ'cü ağa babalarına olan diyet borçlarını ödemek adına 15 Temmuz destanına gölge düşürmeye çalışan mankurtları da milletin vicdanına havale ediyorum."

Yıllardır basın özgürlüğü dersi verenlerin, lafa gelince insan hak ve hürriyetlerini kimseye bırakmayanların gerçek yüzlerinin ortaya çıktığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne oluyorsa hepimizin, tüm insanlığın gözü önünde oluyor. Gazze'deki insani trajediye kayıtsız kalanlar, vicdansızlıklarını ve ikiyüzlü politikalarını saklama gereği dahi duymuyorlar." değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı olayları sırasında 24 saat canlı yayın yapanların, Gazze söz konusu olunca birden ortadan kaybolduğunu dile getirerek "Bakınız İsrail saldırılarında 150'ye yakın basın mensubu hayatını kaybetti. Canlı yayın esnasında gazeteciler katledildi, kurşunların hedefi oldu. Uluslararası medya kuruluşlarının ofisleri polis baskınına uğradı, kapatıldı. Basın özgürlüğü denilen ne kadar ilke, kural varsa hepsi İsrail tarafından çiğnendi, ayaklar altına alındı, paçavraya çevirdi." diye konuştu.

“Mazlumların çığlıklarını duymadılar”

Tüm bunlar yaşanırken bir avuç yürekli insan dışında hiçbir Batılı medya kurumunda gözle görülür bir tepki yükselmediğine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Soykırımı görmediler. Mazlumların çığlıklarını duymadılar. Hakkı ve hakikati konuşmadılar. 7 Ekim'den bu yana üç maymunu oynamaya devam ettiler. Siyonist lobinin baskılarına direnmeyi değil, teslim olmayı seçtiler. On yıllardır savunageldikleri değerleri bizzat kendi elleriyle İsrail'e destek vermek uğruna Gazze'deki toplu mezarlara gömdüler." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gerçeği tüm açıklığıyla söylemek durumunda olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Gazze'de sadece uluslararası kuruluşlar değil, maalesef İslam âleminin kurumları da başarılı bir sınav verememiştir. 2 milyar dolar nüfusu, trilyon dolarları aşan ekonomik gücü ve sayısız stratejik imkânlarına rağmen İslam dünyasının İsrail'e söz geçirememesi üzerinde hepimizin dikkatle düşünmesi gerekiyor. Gazze katliamlarında Batı dünyasını haklı olarak eleştirirken, Müslümanlar olarak kendimizi de hesaba çekmemiz gerektiğine inanıyorum."

"Türkiye, zalimlerin karşısında yer almaya devam edecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in 76 yıldır ısrarla yaptığı gibi gelecekte de öldürmekten, masum kanı akıtmaktan, kan dökmekten vazgeçmeyeceğini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Batılı güçler, Holokost utancının da etkisiyle ilkelerini çiğneme pahasına İsrail'e koşulsuz destek vermeye devam edecek. 5 ülkenin çıkarlarına hizmet eden Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, İsrail'e karşı hiçbir adım atmayacak. Uluslararası basın organları, tıpkı bugün olduğu gibi ne İsrail'in vahşetini gösterecek ne de mazlumların feryatlarını duyacak. Peki, böyle bir tablo karşısında İslam dünyası ne yapacak, hangi tedbirleri alacak, zulmün ve zalimin önüne nasıl geçecek? Gazze'yle birlikte bu soruları kendimize daha sık sormaktan, gerçekle yüzleşme cesaretini göstermekten başka çıkış yolumuz bulunmuyor. Bunu sorgulamayı ne kadar erken yaparsak İslam ümmeti ve insanlık için o kadar hayırlı olacağı kanaatindeyim. Mazlumların sığınağı olan Türkiye, bu topraklar, bundan sonra da mazlumun yanında, zalimlerin dimdik karşısında yer almaya devam edecektir."

Mustafa Cambaz'a ve tüm şehitlere bir kez daha rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarışmayı düzenleyen Yeni Şafak gazetesini, ödül almaya hak kazananları ve binlerce fotoğraf arasından titiz bir çalışmayla farklı kategorilerde en güzel eserleri belirleyen jüriyi tebrik etti.

Programa; Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ödül verdi

Törende, "Hikâyeyi Tamamla Demokrasi ve Özgürlükler Adası Özel Ödülü"nü "Yol" adlı fotoğrafıyla kazanan Kudret Deniz Kalaycı ile "Gazze Özel Ödülü"nü "Gaza on fire" adlı fotoğrafıyla kazanan Mustafa Hassona, ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 1995 yılından bugüne Yeni Şafak gazetesinin manşetlerinde yer bulmuş açıklama ve haberlerinden oluşan portresini takdim etti.

Şehit Mustafa Cambaz'ın hayat hikâyesinin izletildiği programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Haber Kaynak : MEDYA90

Afrika Arslanları: Uganda’da Umuda Yolculuk

HABER / NADİR ÇOMAK - Uganda’nın kırmızı topraklarında yeşeren umut, iki Afrika Arslanının öncülüğünde insanlığa ilham veriyor.

Trump’ın Gazze Açıklaması: Ekonomik Plan mı, Siyasi Hamle mi?

Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.

Gazze’de Eğitim Felaketi: İsrail Saldırılarıyla Okulların Yüzde 85’i Kullanılamaz Halde

İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.

Trump'ın Gazze Planına Barak'tan Eleştiri: "Hayal Ürünü"

Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.

Japon Hava Yolları Uçağı Seattle Havalimanı'nda Park Halindeki Uçağa Çarptı

ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.

Guatemala ve ABD Göçmen Anlaşması: Ulaşım Masrafları ABD'ye Ait

Guatemala Devlet Başkanı Bernardo Arevalo, ABD ile yeni bir göçmen anlaşması imzalandığını açıkladı. Sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü ve ulaşım masraflarının ABD tarafından karşılanacağı belirtildi. Ekonomik kalkınma ile göç s

Netanyahu ile Macron Gazze ve Lübnan'ı Konuştu

Gazze Kasabı Netanyahu ile Macron, Gazze ve Lübnan'daki son durumu değerlendirdi.

Marvia Dress İzmir Menemen’de Kapılarını Açtı

Kadın giyimde özel dikim ve kaliteyi buluşturan Marvia Dress, Menemen’de hizmet vermeye başladı.

Natureltad: 10 Ürünle Türkiye’ye Güven Aşılayan Doğal Gıda Markası

HABER / ERCAN KUTLU - Her şeyin sahtesinin kol gezdiği bir dönemde, Natureltad yalnızca 10 üründe %100 kalite ve %99.63 memnuniyetle öne çıkıyor. Temiz lokma arayanların adresi.

Türkiye’de En Çok Tercih Edilen Bebek İsimleri ve Anlamları (Güncel 2025 Listesi)

En popüler kız ve erkek bebek isimleri, anlamları, dini ve modern seçeneklerle bir arada. İsmini bul, anlamını öğren, doğru kararı ver!

Bu 25 Bilgi Olmadan Kedi Sahiplenmeyin!

Kedi sahiplenmek isteyenler dikkat! Tüy dökmeden tuvalet alışkanlığına kadar tüm gerçekleri açıklıyoruz: İşte sizi şaşırtacak 25 madde…

"Almadığınız Yardımlar E-Devlet’te Sizi Bekliyor"

Milyonlarca kişi bu haklardan habersiz yaşıyor. E-Devlet’te birkaç tıklamayla öğrenilebilecek devlet yardımları haberimizde…

Cadde Go Kart Bahçekent’te Sosyal Yaşamı Yeniden Tanımlıyor

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent Cadde Go Kart, pist heyecanının ötesinde gençler ve aileler için bir yaşam alanına dönüşüyor.

Bir Sandalye Geldi, İki Hayat Değişti

İzmir'de kanserle mücadele eden Erol A. ve 94 yaşındaki annesinin yıllardır beklediği akülü sandalye, hayırseverlerin desteğiyle evlerine ulaştırıldı.

6 Milyar TL’lik Bahis Hacmi Tespit Edildi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Uyuşturucuya Karşı Farkındalık Paneli Buca’da Yoğun İlgi Gördü

Buca Belediyesi, Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde toplumun ortak sesini yansıtan farkındalık paneli düzenledi. Uzmanlar, bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı.

3D Secure Açık Değilse Kredi Kartınız Tehlikede!

İnternetten alışveriş yaparken 3D Secure kapalıysa, kart bilgileriniz dolandırıcıların eline geçebilir. Güvende misiniz? Bu hayati bilgileri mutlaka okuyun ve sevdiklerinizle paylaşın!

Uyuşturucuyla Mücadelede Ortak Akıl İzmir'de Buluştu

İzmir’de düzenlenen çalıştayda, uzmanlar ve STK’lar uyuşturucuyla mücadelede kalıcı çözümler için bir araya geldi. İzmir TUMED Başkanı Yalçın’dan net mesaj: Gençler başlamadan engellenmeli!

4 İlde 6 Ayrı Suç Örgütüne Büyük Darbe

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanlığı, organize suç örgütlerine yönelik 4 ayrı ilde eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

İmran Salkan’dan Yeni Türkü: “Bulut Gelir Seher İle” Balkan Esintisiyle Yayında

İmran Salkan, Balkan ezgileriyle yoğurduğu yeni türküsü “Bulut Gelir Seher İle” ile dinleyicisini duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Yunus Karakaya’nın Gazetecilik Serüveni Belgesel Oluyor

MEDYA90 - İzmirli gazeteci Yunus Karakaya’nın hayatı, yönetmen Okan Canbolat tarafından dijital platformlara taşınıyor.

Birlik Beraberlik Federasyonu’ndan “Bir Adım da Sen At” Çağrısı

Birlik Beraberlik Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Diş, 55 ilde 180 ilçeyi kapsayan faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı. “Bir Damlaydık, Okyanus Olduk” sözüyle gönüllere dokunan çalışmalarını anlattı.

İzmir Öğretmen Akademileri Kapanış Töreni Gerçekleşti

İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Öğretmen Akademileri kapanış töreni, eğitimcilerin kültürel, meslekî ve duygusal gelişimine vurgu yapan anlamlı mesajlarla tamamlandı.

Vedalar Yarım Kaldı Kitabı Filistin’e Umut Oluyor

Nusret Tarar’ın “Vedalar Yarım Kaldı” adlı son eseri hem yüreklere dokunuyor hem de tüm geliriyle Gazze’ye umut oluyor. Kitap, gerçek yaşamdan kesitlerle Anadolu’nun sessiz çığlıklarını dile getiriyor.

Ayrancılar Suyun Başı Mescidi Ne Zaman Onarılacak?

Ayrancılar’daki Suyun Başı Mesire Alanı içindeki mescit, iki aydır bakımsız durumda. Çöken çatı, kırık kiremitler ve bozuk çeşmeler hâlâ onarılmadı. Vatandaşlar ihmalden şikâyetçi.

Genç Yetenekler Tiyatro Sahnesinde Buluştu

Lise öğrencileri arasında düzenlenen tiyatro festivalinde genç yetenekler sahne aldı. Finalde iki oyun yarıştı, ödüller sahiplerini buldu. Usta sanatçılar jürilik yaptı, sahne coşkusu doruğa çıktı.

Belirtilerle 20 Hastalık: Evde Kendinize Teşhis Rehberi

Yorgunluk, baş ağrısı, mide yanması, saç dökülmesi… Tüm bu belirtiler ne anlama geliyor olabilir?

Yaşlanmayı Geciktiren Besinler ve Alışkanlıklar Neler?

Yaşlanmak kader değil! Doğru beslenme, düzenli uyku ve stres kontrolüyle yılları geri çevirmek mümkün. İşte uzman görüşlerine dayalı, herkesin uygulayabileceği etkili yöntemler!

Yaşlılarda Su İçerken Boğulma Riski Ölümcül Olabiliyor

Gece içilen bir bardak su yaşlı bir vatandaşın hayatına mal oldu. Uzmanlar, yaşlıların su içerken bile dikkatli olması gerektiğini vurguluyor. Boğulma, düşme kadar ölümcül olabilir!

HBX-HGM71 Formülüyle Çocuklara Bilimsel Koruma

Karya Farma HBX Ar-Ge’nin geliştirdiği HBX-HGM71 formülü, laboratuvar ortamında %99,99 oranında patojen yok edici başarısıyla çocukların sağlığına adandı.

Yüksek Tansiyon Ölçüm Hatalarıyla Hipertansiyon Artıyor

Yüksek tansiyon, dünya genelinde 1 milyardan fazla kişiyi etkilerken, hatalı tansiyon ölçümleri yanlış teşhislere ve gereksiz tedavilere yol açıyor.

"Ramazan Bereketi Balık Tezgahlarında: 3 Kilo Alana 1 Kilo Bedava!"

Ramazan ayıyla birlikte balık tezgahları bereketlendi! Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı'nda sardalya ve istavrit fiyatları dibe vurdu. 3 kilo balık alana 1 kilo bedava kampanyasıyla sağlıklı beslenme fırsatı.

Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi

Gazi Üniversitesi'nde Gıda Güvenliği ve Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi

Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti

HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.

Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu

Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!

Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor

ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı: Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi Açıldı!

Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!

Bahçekent Paşa Döner’le Şenlendi: Kalite, Lezzet ve Güler Yüz Bir Arada!

Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.

Bahçeşehir’in Elektrik Güvencesi: Caner Cimşit İle HGS Elektrik Farkı

Bahçeşehir ve Bahçekent’te onlarca sitenin elektrik işlerini üstlenen Caner Cimşit, HGS Elektrik markasıyla güvenli, hızlı ve kalıcı çözümler sunuyor. Gönül rahatlığıyla ulaşabileceğiniz bu uzman, sadece arıza gidermekle kalmıyor,

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

Taksicilerden "Döner Kavşak ve Yaya Geçitleri" Uyarısı

2

Kap, Genel Başkanlık Görevinden İstifa Etti

3

“AKSAÇLILAR’dan Uyarı: Terörsüz Türkiye Gündemden Düşürülmemeli”

4

Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye Mesajı

5

Basketbol’dan Sezon Öncesi Sponsorluk Anlaşması

6

Senegal Başbakanı Ousmane Sonko Türkiye’de

7

Yeni Yıldız Miguel Gutıérrez

31° / 22.9°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.