Tarih: 30.08.2024 13:52

Esenyurt’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Esenyurt’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Gençfest'te dereceye giren gençler ödüllerini başkan özer'den aldı…

Esenyurt 2. Gençlik Festivali GençFest, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu yaşatarak, festivalin son gününde sporcular ödüllerini aldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen ödül töreni ve Sakiler grubunun konseri ile festival sona erdi. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ödül töreninde gençlere ödüllerini verirken, “102 yıl önceki birlik ve beraberlik ruhunu bugün Esenyurt’ta yaşatıyoruz” dedi.

“GENÇFEST’TE HEYECAN DORUĞA ULAŞTI”

Üç gün süren festivalde spor ve eğlence dolu anlar yaşandı. Turnuvalarda dereceye giren sporcular, ödüllerini Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in elinden aldı. Başkan Özer, Esenyurt’taki gençlerin coşkusunun umut verici olduğunu belirterek, gençlik festivalinin önemine vurgu yaptı. Sakiler grubunun konseri, festivalin son gecesine renk kattı. Sakiler’in enerjik performansı, Esenyurtlulara unutulmaz bir akşam yaşattı.

“ESENYURT’U KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ YAPMA VİZYONU”

Başkan Özer, Esenyurt’u kültür ve sanatın merkezi yapma hedeflerini dile getirdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle düzenlenen gençlik festivalinde basketbol, voleybol, ayak tenisi ve masa tenisi gibi branşlarda toplam 410 sporcu yarıştı. Başarı gösteren 77 sporcu ödüllendirildi. Başkan Özer, zaferin barış içinde birlikte yaşamak ve geleceğe umutla bakmak olduğunu belirtti. “Zafer, motorları özgürlüklere sürmektir. Zafer, geleceğin aydınlık yarınlarına hep birlikte yürümektir” şeklinde konuştu.

“SPORCULARIN GÖRÜŞLERİ”

Masa tenisi turnuvasında birinci olan Nuray Billeç, desteklerinden dolayı Başkan Özer’e teşekkür etti. Billeç, “Ev hanımı olarak böyle bir fırsat bulup turnuvalarda oynamak çok gurur verici. Her şey harikaydı, çok güzeldi. İlk defa Belediye Başkanından ödül aldığım için çok heyecanlıyım. Bundan sonra da spora devam edeceğim” dedi.

Basketbol branşında birinci olan Hasan Arıkan ise festivalin sosyalleşmeye katkı sağladığını belirtti: “Üç gün çok eğlenceliydi, güzeldi. Burada takımca yarıştık ve kazandık. İlçede bu tür festivaller kaynaşmamıza ve sosyalleşmemize katkı sağlıyor.”

Haber: Nezir KARAYÜN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —