Tarih: 21.09.2024 19:31

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi: Kral Çıplak!

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Türkiye’nin merakla beklediği derbi mücadelesinde Fenerbahçe, Galatasaray’ı ağırlıyor. Şampiyonluk yolunda kritik bir öneme sahip bu karşılaşmada, Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho ve Galatasaray’ın hocası Okan Buruk'un kadro tercihleri dikkat çekiyor. Maç, Atilla Karaoğlan yönetiminde oynanacak.

Maç Bilgileri

Takımların Son Durumu

Fenerbahçe, ligdeki tek puan kaybını Göztepe karşısında yaşarken, Galatasaray 5’te 5 ile sezona başladı. Fenerbahçe’de tek eksik Osayi-Samuel olurken, Galatasaray’da Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’nin kadrosunda, ilk derbisine çıkacak 7 oyuncu bulunuyor. Galatasaray’da ise Barış Alper Yılmaz, son 4 maçında 4 gol atarak dikkat çekti.

İlk 11'ler

Fenerbahçe:

Galatasaray:

Dikkat Çeken İsimler

Fenerbahçe’nin yeni transferi Filip Kostic, bu maçta ilk kez forma giyebilirken, Galatasaray’da Mauro Icardi, sakatlıktan sonra takımla çalışmalara başladı. Okan Buruk, Arjantinli golcünün oynayıp oynamayacağına karar verecek.

Bu kritik derbi, hem sezonun gidişatını belirleyecek hem de iki takımın taraftarları arasında büyük bir heyecan yaratacak. Futbolseverler, derbi öncesi hazırlıklarını tamamlayarak, bu önemli maçı canlı olarak izlemek için ekran başına geçecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —