Fenerbahçe, Ataman’ın Özrünü Dikkate Almıyor: Milli Takıma Basketbolcu Göndermeyecek

Fenerbahçe, Ataman’ın Özrünü Dikkate Almıyor: Milli Takıma Basketbolcu Göndermeyecek

Fenerbahçe, Galatasaray-Panathinaikos dostluk maçında yaşananlar sonrası Ergin Ataman’ın özrünü yetersiz bularak milli takıma basketbolcu göndermeyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe, Ergin Ataman’ın özrünü yetersiz bularak milli takıma basketbolcu göndermeyeceğini açıkladı. Olayın detayları haberimizde.

Fenerbahçe, Galatasaray-Panathinaikos dostluk maçında yaşanan olayların ardından, milli takıma basketbolcu göndermeyeceğini açıkladı. Ergin Ataman’ın özrü, kulüp tarafından yeterli bulunmadı.

Galatasaray Taraftarının Tepkisi

Dün Galatasaray ile Panathinaikos arasında oynanan dostluk maçında, Yunan ekibi sarı kırmızılıları 85-56 mağlup etti. Maçın bitiminde, Galatasaray taraftarı A Erkek Milli Takımı ve Panathinaikos koçu Ergin Ataman’ı tribüne çağırdı. Ataman, taraftara teşekkür ettikten sonra '3-1' işareti yaparak, cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray futbol maçına gönderme yaptı.

Ataman’ın Özrü Yetersiz Bulundu

Ergin Ataman, olayın ardından Instagram hesabından özür diledi. Açıklamasında, “Bu hareketi yaparken bir camiayı hedef alma veya rencide etme amacım kesinlikle olmamıştır. Fenerbahçe camiasında yarattığım rahatsızlığın farkındayım. Kırdığım tüm Fenerbahçe camiasından özür dilerim.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’den Sert Tepki

Fenerbahçe, Ataman’ın özrünü yok sayarak, milli takıma oyuncu göndermeme kararı aldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Bu hareket, bir camiaya yaranmak uğruna camiamıza ve milli takım antrenörlüğü saygınlığına yapılan büyük bir saygısızlıktır.” denildi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.