Filistin İçin Tek Yürek Yürüyüş
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ESENYURT - Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla İstanbul Galata Köprüsü’nde düzenlenen destek yürüyüşüne katıldı. Milli İrade Platformu’nun çağrısıyla bir araya gelen vatandaşlar, zulme karşı sessiz kalmayacaklarını güçlü bir şekilde dile getirdi. Yürüyüş boyunca Filistin halkı için adalet, barış ve özgürlük mesajları verildi.
“SABAH DUALARI FİLİSTİN İÇİN YÜKSELDİ”
Yürüyüş öncesinde Başkan Vekili Can Aksoy, Beşiktaş’ta Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen sabah namazı buluşmasına katıldı. Gençlerin ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği programda, Filistin halkı için dualar edildi. Aksoy, burada yaptığı konuşmada birlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, mazlum coğrafyalar için dua etmenin insanlık görevi olduğunu ifade etti.
“ZULME KARŞI SUSMAYACAĞIZ”
Galata Köprüsü’ndeki yürüyüşte vatandaşlarla omuz omuza yürüyen Can Aksoy, Filistin davasına verdikleri desteğin kararlılıkla süreceğini söyledi. Aksoy, “Biz zulme karşı susmadık, susmayacağız. Mazlumun yanında durmak bizim vicdan borcumuzdur. Filistin halkının özgürlüğü için sesimizi yükselttik. Dualarımızla, duruşumuzla her zaman onların yanında olacağız” sözleriyle kararlı mesajlar verdi.

“VATANDAŞLARA SICAK İKRAM, SICAK DAYANIŞMA”
Esenyurt Belediyesi, yürüyüşe katılan vatandaşlar için farklı noktalarda mobil ikram araçlarıyla destek sağladı. Meydanlarda ve yürüyüş güzergahında kurulan ikram noktalarında vatandaşlara sıcak içecekler ve çeşitli yiyecekler sunuldu. Başkan Vekili Can Aksoy da ikram noktalarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, dayanışma ruhunu sahada paylaştı.

“YILIN SON GÜNÜNDE EMEKÇİLERE VEFA”
Can Aksoy, yılın son gününde görev başında olan emekçileri de unutmadı. Sağlık çalışanlarını, güvenlik güçlerini, itfaiye personelini ve zabıta ekiplerini ziyaret eden Aksoy, yeni yılı görevleri başında karşılayan çalışanlara teşekkür etti. Aksoy, “Ailelerinden uzakta, halkın huzuru için görev yapan emekçilerimizin fedakarlığı çok kıymetli. Onların hakkını ödemek mümkün değil” diyerek vefa duygularını dile getirdi.
Anahtar Kelimeler: Can Aksoy, Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, Filistin yürüyüşü, Galata Köprüsü Filistin desteği, Milli İrade Platformu, Esenyurt Belediyesi, Filistin için destek yürüyüşü, Nezir Karayün, Esenyurt haberi,
HABER MERKEZİ - Epstein soruşturmasına dair belgelerin yeniden gündeme gelmesi, küresel güç ilişkileri, şeffaflık ve hesap verebilirlik tartışmalarını yeniden alevlendirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretinde ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.
Ticaret Bakanı Bolat ve Macar mevkidaşı Szijjártó, iki ülke iş insanlarını bir araya getiren toplantıya ev sahipliği yaptı.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un, Ahmed Şara ile Mazlum Abdi arasında ayarladığı telefon görüşmesi, Şara'nın hattı açmamasıyla sonuçlandı.
New York Belediye Başkanı Mamdani, İsrail ile ilgili eski kısıtlamaları kaldırdı ve selefinin tartışmalı kararlarını geçersiz kıldı. “Yolumuz şeffaflık ve ifade özgürlüğü” dedi.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, iftar ve teravih programlarında vatandaşlarla bir araya geldi.
Jandarma Genel Komutanlığı'nın 27 ilde düzenlediği operasyonda 1 kaçak silah imalathanesi bulundu, 259 şüpheli gözaltına alındı.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, teşkilat mensupları için iftar programı düzenledi. Kadir Gökce'nin himayesindeki buluşmada, dayanışma ve hizmet kararlılığı vurgulandı.
AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet BEREKET, Ramazan'ın rahmet, bereket ve kardeşlik ayı olduğunu vurguladı.
HABER / ERCAN KUTLU - Başakşehir Bahçekent’te düzenlenen fener alayı programı, yüzlerce aile ve çocuğun katılımıyla Ramazan’ı coşkuyla karşıladı. Mehter eşliğinde başlayan gece, camide unutulmaz anlara sahne oldu.
Ahmet Bereket, 14 aylık İkra bebeğin yaralandığı olayı toplum vicdanını yaralayan kabul edilemez bir şiddet olarak nitelendirdi.
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, İzmir Körfezi kirliliğinde yerel yönetimleri eleştirdi ve İzmit modelinin uygulanmasını istedi.
Kahramanmaraş depreminin yıl dönümünde Sultanbeyli'de anma programı düzenlendi, film gösterimi ve konuşmalarla acılar hafızalarda tazelendi.
AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, uyuyan hücreler ve FETÖ terör örgütüyle mücadelenin tavizsiz sürdürülmesi gerektiğini açıkladı.
AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, artan sokak çeteleri ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek yetkilileri acil ve caydırıcı önlemler almaya çağırdı.
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
Toplumun kanayan yarası kadın cinayetlerini polisiye kurguyla anlatan “Züleyha / Yarıda Kalan Hayatlar”, Ankara’daki ilk imza gününde okurlarla buluştu; Yazar Şerafettin Yıldız, romanın vicdanlara dokunmasını amaçladığını söyledi.
Gaziantep'te düzenlenecek şenlikte öğrenciler projelerini sergileyecek, başvurular için son tarih 20 Şubat 2026.
Türkiye Yazarlar Birliği üyesi Eflatun Saygılı, KYK Ege Kız Yurdu'nda öğrencilerle insanın içgüdüleri ve huzuru üzerine söyleşi gerçekleştirdi.
Yazar Tarık Buğra, bugün Üsküdar'da düzenlenen bir etkinlikle rahmetle yâd edilecek.
Yazar Mustafa Gül, İstanbul Sohbetleri’nin 50’nci toplantısında bugün Fatih’te “Hayat ve Edebiyat” başlıklı sohbetiyle dinleyicilerle buluşuyor.
Prof. Dr. Ahmet Karacalar, göz kapağı estetiğinde 'fazla dokuyu çıkarma' yerine 'hacim koruyucu' tekniklerin öne çıktığını açıkladı.
MEDYA90 HABER MERKEZİ - Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, Ramazan ayında iftar sofralarında haftada en az iki kez balık tüketilmesi gerektiğini söyledi.
ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Uzm. Dt. Ömer Pirinç’in geliştirdiği minimal invaziv yaklaşımlar; çene eklem ağrıları, horlama ve bazı konuşma problemlerinde kısa sürede uygulanan fonksiyonel tedavi seçenekleri sunuyor.
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer, aşk acısının biyolojik ve toplumsal kökenlerini açıklıyor.
Bahçekent Veteriner Kliniği’nin deneyimli ismi Veteriner Mustafa Büke, kış aylarında kediler ve köpeklerde görülen sessiz susuzluk tehlikesine karşı hayati uyarılarda bulundu.
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.
HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.
Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.
ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.
Niğde Belediyesi, Ramazan'da Gönül Sofraları ve Muhabbet Çadırları ile hemşehrileri buluşturuyor.
Belediye başkanı ve ilçe başkanının mevcut adaya açık desteği, esnaf seçimlerinde tarafsızlık ilkesini gündeme taşıdı.
Eyüpsultan Belediyesi, Şubat ayı boyunca sürecek Sevgi Etkinlikleri kapsamında Emekliler Lokali'nde geleneksel Eyüp oyuncakları atölyesi düzenledi.
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.