Tarih: 11.09.2024 01:56

Fransızlar Duyurdu: G.Saray 5 Yıllığına Anlaştı!

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray yönetimi, Süper Lig'de transfer dönemi sona ermeden 2 futbolcu daha kadroya katmak için çalışmalarını sıklaştırdı.

Galatasaray'ın Transfer Çalışmaları Sürüyor
Osimhen, Batshuayi, Gabriel Sara, Ismael Jakobs ve Elias Jelert transferlerinin ardından Nicola Zalewski ile büyük ölçüde anlaşan sarı-kırmızılılarda orta saha çalışmaları devam ediyor.

Raphael Onyedika ile Anlaşma Sağlandı
Fransa basınından Foot Mercato’nun haberine göre; Galatasaray, Club Brugge'ün 23 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Raphael Onyedika ile anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar oyuncu ile 5 yıllık sözleşme için anlaştı. Ancak Belçika ekibi transfere izin vermedi.

Onyedika’nın Durumu ve Performansı
Habere göre Nijeryalı futbolcu, kulübünün Galatasaray ile anlaşmasını istiyor. Club Brugge ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Onyedika, 2022-2023 sezonunda Midtjylland'dan 9.5 milyon euro'ya transfer edilmişti. Onyedika, bu zamana kadar Brugge'de 95 maçta sahaya çıktı ve 4 golün yanı sıra 2 asist yaptı.

Barış Alper Yılmaz'a Çılgın Zam!
Galatasaray iç transferde Barış Alper Yılmaz'la yeni sözleşme imzalamak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar milli futbolcuyla 5 yıllık yeni mukavele yapmak isterken maaşına da dev bir zam yapmaya hazırlanıyor. Sabah gazetesinde yer alan haberde, sarı-kırmızılıların yıllık 10 milyon TL alan milli futbolcunun ücretini 75 milyon TL'ye çıkartacağı belirtildi. Haberde yönetimin, başarılı performansı sonrası yıldız oyuncunun motivasyonunu daha çok artırmak için onore etmek istediği ve ücretini yerli futbolcular için tavan ücret olarak belirleyeceği aktarıldı. Ayrıca transfer döneminin kapanmasının ardından Barış Alper Yılmaz'la yeni sözleşme imzalanacağı kaydedildi. Yaz transfer döneminde Avrupa'dan birçok kulüp, 24 yaşındaki yıldız oyuncu için girişimde bulundu fakat Sarı-kırmızılı takım oyuncusu için gelecek teklifleri değerlendirmeye almadı. Milli futbolcu dışındaki diğer kenar oyuncularına (Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Tete ve Zaniolo) gelen teklifler ise değerlendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —