Tarih: 08.09.2024 18:05

Galatasaray - Esenler Erokspor Maçı Canlı Yayın Bilgisi ve Programı

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray - Esenler Erokspor Maçı Canlı Yayın Bilgisi: Maç Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray, Trendyol 1. Lig takımlarından Esenler Erokspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanacak bu maç, Galatasaray’ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı Süper Lig maçı öncesindeki son hazırlık karşılaşması olacak. Sarı-kırmızılı takımda milli takımlarda olan oyuncular, bu maçta forma giyemeyecek. Galatasaray, Adana Demirspor, Konyaspor ve Hatayspor maçlarından 3 puan çıkararak 5. hafta itibariyle yoğun bir maç fikstürüne girecek. Okan Buruk, bu hazırlık maçında ligde fazla şans veremediği oyuncuları değerlendirmeyi planlıyor.

Galatasaray - Esenler Erokspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Galatasaray - Esenler Erokspor maçı 8 Eylül Pazar günü saat 18.30’da başlayacak. Maç Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Galatasaray - Esenler Erokspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray - Esenler Erokspor maçının canlı yayınlanıp yayınlanmayacağına dair kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı. Maçın GSTV veya Galatasaray’ın resmi YouTube kanalından yayınlanması bekleniyor.

Galatasaray’ın Yoğun Maç Programı

Galatasaray, milli aranın ardından ilk Süper Lig maçına 14 Eylül’de Çaykur Rizespor karşısında çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, 17 Eylül’de Gaziantep FK ile erteleme mücadelesi yapacak ve 21 Eylül’de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Avrupa kupasında ilk maçını ise 25 Eylül’de PAOK ile oynayacak.

Galatasaray’ın Maç Programı:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —