Galatasaray, Esenler Erokspor'u 8-3 mağlup etti

Galatasaray, Esenler Erokspor

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasındaki Çaykur Rizespor maçı öncesinde Esenler Erokspor ile yaptığı hazırlık maçını 8-3 kazandı. Goller Batshuayi, Sara, Yusuf Demir, Torreira, Mertens ve Halil'den geldi.

Galatasaray 8-3 Esenler Erokspor Karşısında Farklı Kazandı

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Esenler Erokspor ile yapılan hazırlık maçında Galatasaray, sahadan 8-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'ın Gollerini Kimler Attı?

Galatasaray'ın gollerini Batshuayi (3), Gabriel Sara, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu kaydetti. Karşılaşmada etkili bir performans sergileyen Batshuayi, hem attığı goller hem de asistleriyle dikkat çekti.

Maç Detayları

İlk 11: Günay Güvenç, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Efe Akman, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Dries Mertens, Michy Batshuayi.

Yedekler: Batuhan, Kerem, Halil, Eren, İsa, Çağrı Balta, Taha, Ayaz, Berk, Efe Eriş, Arda, Dağhan.

Goller:

1-1: Gabriel Sara (12') 2-2: Michy Batshuayi (27') 3-2: Yusuf Demir (35') 4-2: Lucas Torreira (40') 5-2: Dries Mertens (62') 6-2: Halil Dervişoğlu (64') 7-3: Michy Batshuayi (70') 8-3: Michy Batshuayi (73')

Galatasaray, 10 Eylül Salı günü saat 18.00'de yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.