Tarih: 13.09.2024 18:08

Galatasaray, Roland Sallai ve Carney Chukwuemeka Transferlerini Tamamlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray İki Transferi Bitirme Yolunda! Sallai İstanbul’a Geliyor

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kanat transferi için Roma'dan Nicola Zalewski ile anlaşma sağlayamayan sarı kırmızılılar, rotayı Freiburg'un 27 yaşındaki kanat oyuncusu Roland Sallai'ye çevirdi. Galatasaray, Sallai için Alman kulübüne 6 milyon Euro bonservis teklifinde bulunurken, oyuncuya da 4 yıllık sözleşme önerdi. Yıllık kazancının ise 2.5 milyon Euro olacağı öğrenildi.

İstanbul’a Geliyor

Macar futbolcunun, transfer görüşmelerini sonlandırmak için bu akşam Atatürk Havalimanı'na geleceği belirtildi. Galatasaray, son transfer günlerinde Sallai'yi kadrosuna katmak için büyük bir çaba harcıyor.

Orta Saha Hamlesi

Kanat transferinin yanı sıra, Galatasaray orta sahaya da güç katmak istiyor. Chelsea'de forma giyen Carney Chukwuemeka, sarı kırmızılıların radarına girdi. Chelsea, Galatasaray'dan oyuncunun maaşının tamamını karşılamasını talep ederken, transferde henüz somut bir ilerleme kaydedilmedi.

2024-2025 sezonunun birinci transfer dönemi bu gece sona erecek. Ara transfer dönemi ise 13 Ocak 2025’te başlayacak ve 11 Şubat 2025’te sona erecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —