Gökbey Zafer Uçuşu TUSAŞ'ta Gerçekleşti

Gökbey Zafer Uçuşu TUSAŞ

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, 30 Ağustos'ta TUSAŞ'ta gerçekleştirdiği Gökbey zafer uçuşuyla Türk mühendisliğinin başarısını vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Gökbey ile zafer uçuşunu TUSAŞ tesislerinde gerçekleştirdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'na yaraşır şekilde yapılan Gökbey Zafer Uçuşu'nun detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan Görgün, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakçı ile birlikte bu özel töreni yaşama fırsatı bulduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonuyla Türk mühendisliğinin ve savunma sanayiinin geldiği seviyenin gurur verici olduğunu ifade eden Görgün, "Savunma sanayiinde elde edilen bu başarılar, sadece bugünümüzün değil yarınlarımızın da güvencesi olacak, ülke savunmamızı daha da yükseklere taşıyacak. Bu başarılarda emeği geçen tüm kurumlarımızı, mühendislerimizi, çalışanlarımızı ve ekiplerimizi yürekten kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere yaşatan kahraman şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz." dedi.

Görgün, zafer uçuşuna ilişkin videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.