Tarih: 17.05.2025 13:00

GÜLTEKİN UYSAL’A ZİYARET: DEMOKRAT PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE SICAK BULUŞMA

Facebook Twitter Linked-in

Ankara siyasetinde sıcak ve samimi bir gün yaşandı. Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Medya90'ın İmtiyaz Sahibi Ercan Kutlu Eski Belediye Başkanı Rafet Barka ve Arzum Gayrimenkul'ün sahibi oğlu Tarık Barka ile birlikte Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret öncesinde Ankara'nın manevi simgelerinden biri olan Kocatepe Camii ziyaret edilerek dua edildi. Baba-oğul birlikteliğiyle gerçekleşen bu anlamlı ziyaret, Ankara programına manevi bir başlangıç kattı.

SAMİMİ KARŞILAMA VE İSTİŞARELER

Demokrat Parti Genel Merkezi'nde oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Genel Başkan Gültekin Uysal, misafirlerini içtenlikle karşıladı. Güleryüzü, samimiyeti ve devlet adamı duruşuyla dikkat çeken Uysal, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Genel Başkan Uysal'ın özel toplantı salonunda gerçekleşen görüşmeye, Demokrat Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Haydar Altıntaş da katıldı. Siyasi nezaketi ve engin tecrübesiyle tanınan Altıntaş, "Memleket meselelerinde farklı görüşlerin konuşulması ve yerel tecrübelerin paylaşılması çok kıymetlidir," diyerek ziyarete değer kattı.

Eski Belediye Başkanı Rafet Barka ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Genel Başkan Gültekin Uysal'ın nazik ev sahipliği ve milletvekilimiz Sayın Haydar Altıntaş'ın yapıcı değerlendirmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu tarz diyaloglar ülkemiz için çok kıymetli."

Milletvekili Haydar Altıntaş ise şunları söyledi:

"Rafet Başkan'ı bölgemizden tanırız, hizmetlerini biliriz. Yerel basın camiasının temsilcisi Ercan Bey ile tanışmak da bizim için ayrı bir memnuniyet oldu."

 IŞIL HANIM'IN NAZİK EV SAHİPLİĞİ UNUTULMADI

Balıkesir İl Başkanı Işıl Hanım, misafirleri güler yüzle karşıladı. Kendi elleriyle ikramlarda bulunan Işıl Hanım'ın zarafeti ve ilgisi, heyet tarafından takdirle karşılandı. Ziyaretin güzel hatıralarından biri de bu içten ev sahipliği oldu.

ZİYARETİN HATIRASI UNUTULMADI

Görüşmelerin ardından çekilen hatıra fotoğrafları, ziyaretin anlam ve değerini ölümsüzleştirdi. Ortaya çıkan karelerde samimiyet, saygı ve siyaset üstü bir dostluk havası dikkatlerden kaçmadı.

Demokrat Parti Genel Merkezi'nde Ercan Kutlu, Rafet Barka ve Tarık Barka'yı güler yüzüyle karşılayan özel kalem Işıl Hanım ile Ankara'da çekilen hatıra fotoğrafı.
Ankara'da TBMM ziyaretimiz sırasında bizleri içtenliği ve güler yüzüyle karşılayan, nazik ikramlarıyla gönlümüzde taht kuran AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan'ın özel kalemi Pınar Hanım ile sıcak bir kare.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —