Tarih: 01.10.2024 11:00

Güner'e Esenyurt Belediyesi'nde kritik görev...

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteci Cihan Güner'e Esenyurt Belediyesi'nde kritik görev

Yılların deneyimli gazetecisi Cihan Güner, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'in basın danışmanı olarak atandı. Güner yaptığı açıklamada, "Esenyurt’a başarıyla hizmet etmek için sadece elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koyacağız." dedi.

Cihan Güner, Esenyurt Belediyesi’nde önemli bir göreve getirildi. Güner, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'in basın danışmanı olarak görevlendirildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Yerel ve ulusal basında birçok pozisyonda görev alan Güner'in, belediyenin medya ve iletişim çalışmalarını yöneteceği öğrenildi.

"SADECE ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ DE TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ"

Cihan Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Esenyurt Belediye Başkanımız tarafından Basın Danışmanı olarak görevlendirildim. Esenyurt’a başarıyla hizmet etmek için sadece elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koyacağız. Yolumuz açık olsun,” ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ"

Gazeteci Güner, hedeflerinin Esenyurt'a hizmet olduğunu belirterek, "Belediye olarak Türkiye'ye örnek olacağız. Sosyal demokrat belediyecilik yapacağız. Bizler de bunu kamuoyuna en iyi şekilde duyuracağız." dedi.

ÖNCELİK YEREL BASIN OLACAK

Cihan Güner, açıklamasında yerel basının önemine özellikle vurgu yaptı. "Önceliğimiz her zaman yerel basın olacaktır" diyen Güner, Esenyurt Belediyesi’nin basınla olan ilişkilerinde şeffaf ve etkili bir yol izleyeceklerini kaydetti.

Güner’in göreve gelmesiyle, Esenyurt Belediyesi’nin medya faaliyetlerinin daha etkili olması ve vatandaşla daha güçlü bir iletişim kurulması bekleniyor.

Haber:Nezir Karayün




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —