Homeros’un İzinde 5. Kitap Günleri Bornova’da Başlıyor

Homeros’un İzinde 5. Kitap Günleri Bornova’da Başlıyor

Edebiyatseverler, “Homeros’un İzinde 5. Kitap Günleri” ile 27 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında Bornova’da buluşuyor. "Sözün Meleksi" temalı etkinlik, Prof. Dr. Erkan Göksu’nun katkılarıyla düzenleniyor.

Edebiyatseverleri buluşturacak “Homeros’un İzinde 5. Kitap Günleri”, 27 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında Bornova’da düzenleniyor. "Hüzün Melikesi" temasıyla hazırlanan etkinlik, Prof. Dr. Erkan Göksu'nun katkılarıyla gerçekleşecek.

Edebiyatın Kalbi Bornova’da Atacak
Türkiye Yazarlar Birliği ve Yaşar Üniversitesi Yayınları iş birliğiyle hazırlanan bu kültürel etkinlik, Homeros’un mirasını yaşatmayı ve edebiyat tutkunlarını bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bornova Belediyesi’nin desteğiyle organize edilen etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar sunacak.

Etkinlik Programı ve Detaylar
Etkinlik boyunca çeşitli söyleşiler, kitap imza günleri ve edebi tartışmalar gerçekleşecek. Özellikle 27 Eylül Cuma günü saat 17:00-18:00 arasında düzenlenecek olan “Odysseia” sahnesindeki etkinlik, edebiyatseverler için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor.

Katılım ve Destek
Bornova Belediye Başkanı Omer Eşki'nin desteklediği bu etkinlik, edebiyatın büyülü dünyasına adım atmak isteyen herkesi davet ediyor. Homeros’un izinde, kitapların ve kelimelerin büyüsüne kapılmak için bu özel etkinliği kaçırmayın!



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.