Tarih: 28.08.2024 18:33

"Hoşdere'de Başakşehir Ödev Evi Açıldı"

Facebook Twitter Linked-in

Açılış Törenine Yoğun İlgi

Hoşdere'de Başakşehir Ödev Evi'nin açılış törenine, İstanbul Valisi Davut Gül, Başakşehir Kaymakamı Cemil Özgür Öneğ ve birçok yetkili katıldı. Açılışa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Vali Gül’den Öğrencilere Destek Sözü

İstanbul Valisi Davut Gül, açılışta öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, ihtiyaçlarının karşılanacağını ve her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.

Hoşdere'de Başakşehir Ödev Evi'nin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Açılış törenine İstanbul Valisi Davut Gül, Başakşehir Kaymakamı Cemil Özgür Öneğ, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Coşkun, Başakşehir Müftüsü Feyyaz İdin, Başakşehir Milli Eğitim İlçe Şube Müdürü Necmeddin Eyyüpkoca, Emlak Konut Abdülhamit Han Ortaokulu Müdürü Mutlu Tosun, Emlak Konut Bahçekent Anadolu Lisesi Müdürü Yahya Öztürk, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu Müdürü Ersin Çabucak, Hoşdere Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cavit Akman, Emlak Konut Camii Din Görevlisi Asaf İlter, Hoşdere Camii Din Görevlisi İbrahim Kaya ve birçok sivil toplum kuruluşu başkanları katıldı. Açılışta vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Bölge Halkı Mutlu ve Coşkuluydu

Açılışın ardından bölge halkı, ödev evinin açılmasından dolayı büyük bir mutluluk yaşadı. Minik öğrenciler, Kaymakam ve Vali ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ev Ödevlerinin Yaygınlaşacağı Müjdesi

İstanbul Valisi Davut Gül, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, “Sizler için buradayız” diyerek, ihtiyaçlarının karşılanacağını ve her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti. Açılış, bölge halkı tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Ödev evinde bulunan minik öğrenciler, Kaymakam ve Vali ile sohbet etme fırsatı buldu. Vali Gül, Hoşdere'de açılan bu ödev evlerinin İstanbul'un birçok yerinde hizmete gireceğini müjdeledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —