Tarih: 18.07.2023 05:38

Hoşdere'nin Yeni Lezzet Durağı Bahçeköy Gurme Açıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Ocakbaşı Bahçeköy Gurbe'nin sahibi Zeynel Yıldız

 

Bölgemizin kaliteli restaurant açığını gidermek amacı ile kurulan tesiste, ailenizle, dostlarınızla, misafirlerinizle gönül rahatlığı ile yemek yiyebileceğiniz, damak tadınıza uygun her şey mevcut.

Et ürünlerinin her çeşidini yiyebilirsiniz. Çocuklarınız için güzel bir bahçesi bulunan tesiste fiyatlarda çok uygun. 

Tesisi hakkında bilgi aldığımız Tesis Sahibi Zeynel Yıldız, ‘’Doğal olan tüm çeşitlerimizin yanında, Kendi et ürünlerimizin her çeşidini misafirlerimizin isteğine göre pişirerek veya mangalbaşı olarak hizmete sunuyoruz. Damak tadına önem verenlerin, önemli misafirleri olanların, ailesi ile nezih bir ortam arayanların gönül rahatlığı ile gelebileceği bir tesis açtık. Gelenler asla pişman olmayacak. Herkesi tesisimize bekliyoruz‘’ dedi. 

Medya90 Haber Sitesi ve Bahçekent Gazetesinin sahibi olan Ercan Kutlu'ya tesis ile bilgi veren İşletme Sahibi Zeynel Yıldız "“Güzel ve özellikli kebap yapıyoruz” diyerek , “Her şeyi öğrendiğimiz ve biraz da geliştirdiğimiz bir tarzda yapmaya çalışıyoruz. İyi et alıyoruz ve iyi dinlendirip güzel işliyoruz. Küçük bir ocakbaşı olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Örneğin, sipariş olduğunda kebabı şişliyoruz, hazırda bekletmiyoruz. Doğru zırh uygulamaya da ayrıca özen gösteriyoruz. Kebap bilmediğimiz bir şey değil ama güzel bir kebabı herkesin damağı ayırt ediyor” diyor.

Tüm vatandaşları mekanına beklediğni söyleyen Zeynel Yıldız “ Bahçekent ve Bahçeşehirli sakinlerimizi çay içmeye davet ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —