Güvenilir haber kaynağınız Medya90.com

HÜKÜMET, VERDİĞİ ZAMMI GÖZDEN GEÇİRMELİDİR!

HÜKÜMET, VERDİĞİ ZAMMI; ÇALIŞANLAR DA YETKİLİ SENDİKALARI GÖZDEN GEÇİRMELİDİR!

EKONOMI 8.07.2023 01:05:00 0
HÜKÜMET, VERDİĞİ ZAMMI GÖZDEN GEÇİRMELİDİR!

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının kamu görevlileri sendikası YENİ SENDİKA teşkilatları dün açıklanan memur maaş zamlarına tepki gösterdi. YENİ SENDİKA İstanbul Şube Başkanı Nuray SARITAŞ yaptığı açıklamada hükümet tarafından açıklanan zam oranlarının beklentileri kesinlikle karşılamadığı gibi, Türkiye’de memuriyetin artık neredeyse bitirildiğini ve işin bu noktaya gelmesinin temel sorumlusu olarak da yetkili sendikaları adres gösterdi. SARITAŞ“Açıklanan maaş zamları yaşamın gerçeklerinden oldukça uzaktır. Yapılan artışın büyük kısmı taban aylığa yansımayan seyyanen zamdan oluşmaktadır. Sağlık çalışanlarımızın nöbet ücretlerinde, ek ödemelerinde ve teşvik ödemelerinde normalde ortalama artışın yüzde 50 olması beklenirken bu oranlar göreceksiniz yüzde 30’lara bile ulaşmayacaktır. Daha kötüsü de seyyanen zammın taban aylığa yansıtılmadan verilmesi tüm memurlarımızın emekli aylıklarının ve tazminatlarında da çok ciddi hak kayıplarına neden olacaktır. Yetkili memur sendikalarının işgüzarlığı ve beceriksizliği nedeniyle memuriyet ayağa düşmüştür. 

Memurun geleceği bizzat bu yetkili sendikaların marifetiyle karartılmıştır. Bakınız bir kıyas yapılması gerekirse sağlık sektöründeki kamu işçilerinin asgari ücrete gelen zam farkları da hesaba katıldığında Temmuz ayında elde edeceği aylık ortalama gelir 30 bin TL’yeyaklaşacaktır. Oysa aynı çatı altında görevli memur statüsündeki çoğu arkadaşımızın maaşı ise bu rakamın altında olacaktır. Hele hele iş emekli maaşlarına ve ikramiyelerine geldiğinde, keşke memur olarak emekli olmasaydım denilecek bir döneme girmiş bulunuyoruz. Hükümet, verdiği zammı; çalışanlar da yetkili sendikaları gözden geçirmelidir. Çünkü bu işin bu noktaya gelmesine neden olan yetkili memur sendikalarıdır. Bu işin bu noktaya gelmesini sağlayan yetkili memur sendikalarıdır. 

Bu sendikalar hükümete karşı gerekli duruşu gösterememiş, memurun derdini hükümete doğru şekilde anlatamamış ve memurun hakkını asla koruyamamıştır. Aynı şekilde işçilerin sendikaları öyle mi? Bakın, nasıl önemli kazanımlar elde ettiler. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı memuriyete zarar veren bu yetkili başarısız ve etkisiz sendikalardan hızlı bir şekilde istifaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.   
YÜZDE 2 BARAJINDAN 300 LİRA KAR ETTİRENLERİN AÇTIĞI ZARAR 8-10 BİN LİRADIR
YENİ SENDİKA İstanbul Şube Başkanı Nuray SARITAŞ kamuoyunda “yüzde 2 barajı” diye bilinen düzenleme konusunda yetkili sendikanın gece gündüz demeden çalışarak Anayasaya aykırı şekilde bu uygulamayı hayata geçirtebildiğini ama memur zamları için aynı çabayı göstermediğini söyledi. SARITAŞ “Kazanımlar yüzde 2 ile değil yüzde 100 ile olur. Sendikal özgürlüklerin memurlarımız tarafından kullanılmasının engellenmesi amacıylayüzde 2 barajını getirmek için enerji harcayan yetkili sendika başkanları memur maaş zamları için neden suskunlar çalışanlarımızın takdirine sunuyoruz. 

Yüzde 2 barajı getirilerek memurun hapsedildiği 200 TL bugün gördük ki 200 TL’den çok daha büyük kayıplara sebep olmuştur. Yüzde 2 barajı ile memurun cebine 1500 ila 2000 TL arasında toplu sözleşme primi alacağını söyleyen yetkili sendikalar bugün gördük ki çalışanları hem toplu sözleşme primi anlamında hem de maaş anlamında ciddi olarak kandırmışlardır. Seyyanen zammın taban aylığa yansımaması toplu sözleşme priminin de söyledikleri gibi asla 1500 liraları, 2000 liraları falan bulmayacaktır. Belki üç ayda bir 1000 lirayı zor bulacak bu primle kamu görevlilerini aylık 300-350 liraya tamah ettirme çirkinliğine çalışırken, aynı üyelerine aylık en az 8-10 bin lira zarar verdiklerini, emekli kayıplarının bugünün şartlarında 200-300 bin liraların üzerinde olduğunu herkesin anlamasını istiyoruz. Hesap ortadadır. O çok güvendikleri toplu sözleşme primlerinde de ters köşeye düşmüşlerdir” ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE’DE MEMURUN“STATÜ HUKUKU” BİTMEK ÜZEREDİR
Memur zamlarındaki hayal kırıklığı nedeniyle yetkili sendikaların büyük bir başarısızlığa imza attığını belirten SARITAŞ “Artık mızrak çuvala sığmıyor. Yetkili sendika başkanları marifetiyle ne yazık ki memurlarımız büyük zarar görmüştür. Memuriyet artık ne yazık ki bu kötü sendikacılık nedeniyle saygınlığını büyük ölçüde kaybetmiştir. Memurlar için “statü hukukunu koruyacağız” yaklaşımıyla sendikacılık yaptığını iddia eden yetkili konfederasyonun başkanlarının karizması derin bir çizik yemiştir. Birkaç yıla kalmaz memurlara sorsalar “işçi mi, memur mu olmak istersin?” diye herhalde “işçi olmak istiyoruz” cevabı çoğunlukta olacaktır. Bu gidişle Türkiye’de işçi-memur ayrımı kalkmak üzeredir” dedi. 
15 GÜNLÜK FARKIN VERİLMEMESİ 3 BİN 700 TL’LİK BİR KAYBA NEDEN OLUR
Hükümetin söz verdiği oranda zam teklifini meclise getirirken yetkili sendika başkanlarının bu oranlarla ilgili herhangi bir çalışma ve çalışanlar adına bir açıklama yapma gereği duymadığını söyleyen YENİ SENDİKA İstanbul Şube Başkanı Nuray SARITAŞ “Bakınız en düşük devlet memuru maaşı 22 bin TL olacak denmişti. Ama eşi çalışmayan ve iki çocuğu olan memurun maaşı 22 bin TL oldu. Eşi çalışan veya bekâr olan bir memurun ayaküstü en az 1000 TL kaybı oldu. Bunun yanında yapılan zamların 15 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla geçerli olması nedeniyle her bir memur en az 3 bin 700 TL’lik bir kayıp yaşayacaktır. Bir kez daha hükümete çağrıda bulunuyoruz. 15 günlük farkın da bir an önce mecliste düzeltilmesi gerekir. Yine altını çiziyoruz ortadaki bu olumsuz sonuç memur emeklisi ile işçi emeklisi arasında büyük uçurum oluşturmuştur” şeklinde konuştu.

Haber Kaynak : MEDYA90

Trump’ın Gazze Açıklaması: Ekonomik Plan mı, Siyasi Hamle mi?

Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.

Gazze’de Eğitim Felaketi: İsrail Saldırılarıyla Okulların Yüzde 85’i Kullanılamaz Halde

İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.

Trump'ın Gazze Planına Barak'tan Eleştiri: "Hayal Ürünü"

Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.

Japon Hava Yolları Uçağı Seattle Havalimanı'nda Park Halindeki Uçağa Çarptı

ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.

Guatemala ve ABD Göçmen Anlaşması: Ulaşım Masrafları ABD'ye Ait

Guatemala Devlet Başkanı Bernardo Arevalo, ABD ile yeni bir göçmen anlaşması imzalandığını açıkladı. Sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü ve ulaşım masraflarının ABD tarafından karşılanacağı belirtildi. Ekonomik kalkınma ile göç s

Netanyahu ile Macron Gazze ve Lübnan'ı Konuştu

Gazze Kasabı Netanyahu ile Macron, Gazze ve Lübnan'daki son durumu değerlendirdi.

ABD’de Trump Dönemi Krizle Başladı: Dua Törenine Tepki!

ABD Başkanı Trump, yemin töreni sonrası yasa dışı göçmenler ve LGBT lobisine yönelik sıkı önlemler almaya başladı. Dua töreninde piskoposun merhamet çağrısı ise yeni bir kriz yarattı.

Bahçeşehir Atatürk Bulvarı’ndaki Çukur 7 Araca Zarar Verdi!

Bahçeşehir 2. Kısım Atatürk Bulvarı’nda aylardır onarılmayan yol çukuru, 12 Nisan gecesi 7 aracın lastiğini patlattı. Vatandaşlar isyan ediyor: “Defalarca şikayet ettik ama kimse duymuyor!”

Polis Haftası Etkinliği: Mustafa Abi'den Yürek Isıtan Dokunuş

Polis Haftası kapsamında gönülleri fetheden Mustafa Şahin, dezavantajlı çocuklara hediyeler dağıtarak onların yüzünü güldürdü. Şefkatiyle tanınan Şahin, yine örnek bir davranış sergiledi.

Yetkisiz Ruh Sağlığı Hizmetleri Tehlike Saçmaya Devam Ediyor!

.

Niğde Belediyesi İlhanlı Mahallesi İftarında Buluşuyor!

Niğde Belediyesi, İlhanlı Mahallesi’nde Ramazan coşkusunu yaşatıyor! 17 Mart’ta Alyans Düğün Salonu’nda iftar, Rahman Camii’nde teravih ve Muhabbet Çadırı’nda keyifli sohbetler sizleri bekliyor.

"Niğde’de 7.500 Öğrenciyle Dev İftar Sofrası: Ramazan Bereketi Kampüste!"

Niğde Belediyesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve TÜGVA iş birliğiyle 7.500 öğrenciyi bir araya getiren dev iftar sofrası kurdu.

Fazla Kilolara Karşı Etkin Mücadele! Uzmanlar Uyardı

HABER / ERCAN KUTLU - Obeziteye karşı bilinçlenmek ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını artırmak için uzmanlar harekete geçti. Çalışanlara yönelik düzenlenen eğitimde, kilo kontrolü ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Mahalleliyle İftarda Buluşuyor

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 12 Mart 2025’te Forever Düğün Salonu’nda mahalleliyle iftar açacak. İftar, teravih ve Muhabbet Çadırı’nda sıcak sohbetlerle Ramazan coşkusu yaşanacak.

Manavgat’ta Şoför Kapısı Olmayan Araç Trafiğe Çıktı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, şoför kapısı bulunmayan bir aracın trafiğe çıkması görenleri hayrete düşürdü. Aracı kullanan sürücünün, trafik kurallarını hiçe sayarak tehlikeli manevralar yaptığı iddia edildi.

İZMİR EMNİYETİNDEN UYUŞTURUCUYA BÜYÜK DARBE!

.

Bornova Polisi Ruhsatsız Silahlara Geçit Vermiyor: Operasyon Başarıyla Sonuçlandı

Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü, ruhsatsız silah taşıyan ve bulunduran şahıslara yönelik operasyonlarla huzur ve güvenliği sağlıyor.

MAHMUTLAR KYK YURDUNDA YANGIN

Alanyanın Mahmutlar mahallesi KYK yurdunun bitişiğindeki kazan dairesinde çıkan yangı korkuttu.

Otel İnşaatında Yangın Paniği

Antalya'nın Alanya ilçesi Saray Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerinde bir otelin inşaatında çıkan yangın büyük paniğe yol açtı.

İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik operasyonda kapatılan Bank Asya Grubu hissedarlarından Erdal Babadağ dahil 12 kişi gözaltına alındı. Adreslerde dijital materyaller ele geçirildi.

Uyuşturucu ile Mücadelede Sporun Gücü İzmir'de Bir Araya Getirdi

Uyuşturucu ile mücadelede sporun gücü! İzmirTumed öncülüğünde düzenlenen futbol turnuvası, gençleri bağımlılıktan uzaklaştırmayı amaçladı.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

Ravza Zeybek’ten Yeni Roman: “Kervan” Okurları Derin Bir Yolculuğa Davet Ediyor

Gazeteci-yazar Ravza Zeybek'in kaleme aldığı yeni roman “Kervan”, okuyucuyu içsel bir yolculuğa çıkarıyor. Kitap, hayatın anlamını sorgulayanlar için adeta bir başucu eseri.

Ramazan Bayramı’nda Protokol Selfie Fenomen Oldu

HABER / ERCAN KUTLU - Ramazan Bayramı, Bahçelievler’de unutulmaz bir etkinliğe sahne oldu. Vali Davut Gül ve protokol üyelerinin çektirdiği selfie, sosyal medyada fenomenleşerek binlerce beğeni topladı.

Tireli Yazar Ertekin Meslek Lisesi’nde Tarih ve Kültür Söyleşisi Gerçekleştirdi

Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşide öğrencilere Tire’nin tarih ve kültür mirasını anlattı. Etkinlik, kitapların imzalanması ve gençlerle interaktif sohbetlerle tamamlandı.

Yozgat Türk Ocağı "Ocakbaşı Sohbetleri" programında geleceğe projeksiyon tutuluyor

.

"Afgan Kınalı Kuzular" Kitabı Çanakkale Zaferi'nde Tanıtıldı

Eğitimci-Yazar A. Levent Ertekin’in hazırladığı "Afgan Kınalı Kuzular" kitabı, Çanakkale Zaferi etkinliklerinde Herat’ta tanıtıldı. Kitap, iki ülkenin kardeşliğine vurgu yaparak büyük ilgi gördü.

Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri, 15 Mart 2025’te AKM’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Karagöz ve Hacivat'ın Büyülü Dünyası Çocuklarla Buluşuyor

Karagöz ve Hacivat'ın renkli dünyası, geleneksel Türk gölge oyununu çocuklarla buluşturuyor. Eğlenceli ve öğretici diyaloglarla kültürel mirasımız, yeni nesillere aktarılıyor.

Yüksek Tansiyon Ölçüm Hatalarıyla Hipertansiyon Artıyor

Yüksek tansiyon, dünya genelinde 1 milyardan fazla kişiyi etkilerken, hatalı tansiyon ölçümleri yanlış teşhislere ve gereksiz tedavilere yol açıyor.

"Ramazan Bereketi Balık Tezgahlarında: 3 Kilo Alana 1 Kilo Bedava!"

Ramazan ayıyla birlikte balık tezgahları bereketlendi! Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı'nda sardalya ve istavrit fiyatları dibe vurdu. 3 kilo balık alana 1 kilo bedava kampanyasıyla sağlıklı beslenme fırsatı.

Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi

Gazi Üniversitesi'nde Gıda Güvenliği ve Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi

Bunama Belirtileri 11 Yıl Önceden Ortaya Çıkıyor: İşte Erken Uyarı İşaretleri

Bilim insanları, bunamanın hafıza kaybı dışındaki erken belirtilerini keşfetti. Hızlı kilo kaybı ve yüksek iyi kolesterol seviyeleri, bunamanın habercisi olabilir. Bu bulgular, erken teşhis ve tedavi için umut vaat ediyor.

Erzincan’da Kış Soğuklarında Sıcacık Kestane Keyfi Devam Ediyor

Erzincan’da kış mevsiminin vazgeçilmezi kestane, sokak tezgâhlarında pişmeye devam ediyor. Soğuk havaların başlamasıyla kestane satıcıları ocaklarını yakarak sıcak kestane keyfini vatandaşlara sunuyor.

Kocaeli'nin termali yakında vitrine çıkıyor

Kocaeli’nin sağlık turizmine büyük katkı sunması beklenen Başiskele Yeniköy Termal Tesisleri’nde fiziki ilerleme oranı yüzde 85’e ulaştı

KARYA FARMA HBX-ARGE'DEN HAYVANCILIK ALANINDA YENİLİKÇİ PROJELER

Mastitist tedavisinde doğal içerikli HBX-2371, antibiyotik kullanımını azaltarak süt hayvanlarının sağlığını koruyor.

"Başakşehir’in Örnek Müdürü: Öğrenci Başarılarına Işık Tutuyor!"

HABER / ERCAN KUTLU - "Bahçeşehir’in başarılı Müdürü Ümit Karaağaç: Okulunda aile seminerleri, fidan dikim etkinlikleri ve spor başarılarıyla eğitimi renklendiriyor! Öğrenciler: ‘Onunla gurur duyuyoruz’."

Bahçekentlilerin Ortak Talebi: Taziye Evi İhtiyacı Artık Zorunluluk!

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in büyüyen nüfusu taziye evi ihtiyacını artırdı. Vatandaşlar, Yavuz Sultan Selim Camii altı veya Kur’an kurslarının bu amaçla kullanılmasını istiyor.

"Servis Şoförleri Cami Çeşmesini Araç Yıkamak İçin Kullanıyor: Yetkililer Harekete Geçmeli!"

HABER / ERCAN KUTLU - "Servis şoförleri, Bahçekent Emlak Konut Camii çeşmesini araç yıkamak için kullanıyor. Cemaat ve imam rahatsız, yetkililerden acil çözüm bekleniyor!"

Hacı Mürsel Oktay, Hadımköy Yeşilbayır Mezarlığı’nda Toprağa Verildi

Bahçekent’in sevilen ismi Hacı Mürsel Oktay, vefatının ardından Hadımköy Yeşilbayır Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazeye yoğun katılım oldu; protokol, cemaat ve sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Asaf İlter Hoca ile Çocuklar Camiyi Seviyor, Hediyelerle Mutlu Oluyor!

Asaf İlter Hoca öncülüğünde Bahçekent’te çocuklar camiyle buluşuyor. Hediyeler, oyunlar ve manevi eğitimle dolu etkinlikler aileleri mutlu ediyor!

Orhan Sami, Avrupark Hayat Sitesi Yönetimi İçin Adaylığını Açıkladı

Avrupark Hayat Sitesi seçimleri için Orhan Sami adayı oldu. 25 Ocak 2025'te yapılacak seçimde, Orhan Sami modern yönetim anlayışı ve gelişmiş projeleriyle site sakinlerine daha kaliteli bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

Kediler İçin Doğru Bakım ve Beslenme İpuçları

Bahçekent Veteriner Kliniği, kedi sahiplerine doğru bakım ve beslenme konusunda önemli bilgiler veriyor. Veteriner Hekim Mustafa Büke ve Ferhat Üstün’den değerli tavsiyeler.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

Gazze'ye Gönüllü Askerlik Çağrısı

2

Kamu Yatırımlarında Tarım Öne Çıkıyor

3

Yeşil Elektrik Projesine Uluslararası Destek

4

Yörükler Gaziantep Nizip’te Bir Araya Geldi

5

Yeni Tarifeler 5 Nisan'dan İtibaren Geçerli

6

Elektrik Faturalarına Dikkat!

7

TREDAŞ'tan Leyleklere Yuva

15.4° / 6.9°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.