İmamoğlu, Kıydı Özel ve Çaykara Mesaj Verdi

İmamoğlu, Kıydı Özel ve Çaykara Mesaj Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ve Asiye Kandoğmuş çiftinin düğün törenine katıldı.

İmamoğlu, Kıydı Özel ve Çaykara Mesaj Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ve Asiye Kandoğmuş çiftinin düğün törenine katıldı. Törende İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, nikahı kıyarken, partinin üst düzey isimleri de davetliler arasındaydı.

NİKAHI İMAMOĞLU KIYDI

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ile Asiye Kandoğmuş, İstanbul’da düzenlenen törenle dünya evine girdi. Nikah, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından kıyıldı. Çiftin şahitlerinden biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu.

ÖZEL'DEN DUYGUSAL KONUŞMA

Nikah töreninde konuşan Özgür Özel, düğüne katılmayı çok istediğini vurgulayarak şunları söyledi: "Çiftimiz nikahın saatini bile benim programıma uygun olacak şekilde değiştirdi. Partisine bu kadar bağlı birinin eşine de bir o kadar bağlı olacağına inanıyorum. Ailemizin büyüdüğünü görmek mutluluk verici."

CÜZDANI GÖRENE TAKDİM ETTİ

Nikah cüzdanını gelin Asiye Kandoğmuş’a takdim eden Özel, “Partimizin genel prensipleri dahilinde aile cüzdanını Asiye’ye emanet ediyoruz. Asiye’yi de bir ömür boyunca Utku’ya emanet ediyoruz.” dedi.

ÇAYKARA'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Utku Caner Çaykara, düğün sonrasında yaptığı açıklamada, “Sevgili eşim Asiye Hanım ile hayatlarımızı birleştirdiğimiz bu özel günde mutluluğumuza ortak olan tüm dostlarımıza ve CHP ailemize teşekkür ediyorum. Daha güçlü bir gelecek inşa edeceğimize olan inancımla, bu güzel günü paylaşmak, benim için tarifsiz bir mutluluktu.” ifadelerini kullandı.

Haber: Nezir Karayün


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.